Jakaś dziewczyna by zrobiła mi fajny prezent jakies majtki za grosze z okazji urodzin ?

MlodyG88
Dziękuję za odpowiedź
niki133
hejjj ja moge
koszyczek
Wszystkiego najlepszego:)🎈
Mrs.Allice
Na Majtkomacie masz filtrowanie ofert pod względem kategorii i cen. Wybierz majteczki i ustaw ceny od najniższej, znajdziesz tam aktualnie 5 par majteczek, które są wystawione w najniższej cenie jaką możemy wystawić tu bieliznę, czyli 35zl. Życzę Ci z okazji urodzin dużo uśmiechu, radości i tyle pieniążków, że nie będziesz musiał patrzeć na ceny i szukać darmowych ofert 🫰🏻♥🤗
Lilla Feet
U wielu dziewczyn masz noszone majtki w bardzo niskich cenach - dlaczego więc nie kupisz ofert? U mnie to jedyne siedem dyszek ;p
be.mine
Też mam urodziny, może postawisz mi obiad?
Wyświetl 4 odpowiedzi
kocicadlaPana
tak, zapraszam, jedynie 135 zl, pozdrawiam serdecznie
Żmija
Najmniejsza cena jaką można tu ustawić to 19 zł. W przypadku majtek 35 zł. Najniższy koszt nadania paczki to 12 zł. Do tego Majtkomat pobiera prowizję w kwocie 24% (pobiera ją od pełnej kwoty, nie tej pomniejszonej o wysyłkę). Po odliczeniu prowizji i wysyłki zostaje nam 15 zł. W chwili obecnej najtańsze bawełniane majtki to koszt co najmniej 20 zł. Sporo dziewcząt tutaj prowadzi działalność gospodarczą więc dochodzą też koszta podatków itd. Czyli co? Ty masz urodziny, a któraś sprzedająca ma dopłacać z własnej kieszeni? Mam inny pomysł! Może niech w ramach urodzin znajomi wręczą Ci pieniądze, a Ty je odpowiednio spożytkujesz tutaj bez żebrania pt "z okazji urodzin" 😉
Wyświetl 10 odpowiedzi