Jakie przez Was majtki Was podniecają
Skirs
Tak się zastanawiam dziewczyny jakie majtki sprzedawane Was najbardziej podniecają te noszone zwyczajnie dzień lub dłużej takie po zrobieniu sobie dobrze czy po seksie ?Co byście na nich zostawiły ,aby było to podniecające dla Was? Nas to też podnieca jak Wy się tym jaracie
0
czarna_koronka
Noszenie bielizny na zamówienie to dla mnie prawdziwa przyjemność, bez względu na dzień. Jeśli klient życzy sobie, aby pozostały na niej ślady uniesienia, dbam o to, by było to wyjątkowo intensywne doznanie, a tkanina wchłonęła każdy szczegół. Sama świadomość, że ktoś później będzie mógł poczuć ten zapach, jest dla mnie niezwykle ekscytująca. Jeszcze bardziej czekam na reakcje i opinie zamawiającego. Zawsze pakuję bieliznę w szczelny woreczek, aby jej zapach pozostał niezmieniony i mógł dostarczać przyjemności za każdym razem, gdy tylko klient tego zapragnie.
Dodatkowo do każdego zamówienia dołączam drobną niespodziankę oraz coś słodkiego, aby umilić chwilę i sprawić jeszcze więcej przyjemności.
Lubię nosić majtki dla klientów niezależnie od dnia ;) A jak mam jeszcze zlecenie aby były po orgazmie to staram się aby był bardzo intensywny i wycieram dokładnie wszystko majtkami 😈 Podnieca mnie fakt, że ktoś je kupi i będzie wąchać ^^ Jeszcze bardziej czekam na opinie klienta i jego wrażenia ;) Zawsze pakuje w próżniowy woreczek tak aby zapach się nie ulotnił a klient po zabawie mógł sobie je schować do następnego razu 🫶
Mrs.Allice
Realnie podnieca mnie jak te majtki są noszone po seksie z moim partnerem. Albo pachnące tak delikatnie cipką, sama lubię takie wąchać. Smrodki do mnie osobiście nie przemawiają ☺️
CzarnaInez
Ja lubię najbardziej takie 3 dniowe, gdzie zapach jest mocno wyczuwalny, po masturbacji dzień przed wysyłką żeby jeszcze spotęgować wszystko ❤️ majteczki koniecznie bawełniane żeby wszystko pięknie wsiąkało ❤️
DirtyFeetQueen
Nie odrzuca mnie noszenie majteczek dluzej, czy to po seksie czy nasturbacji, jesli mam jakies ciezsze zamówienie z noszeniem dluzej niz 1 dzien jest to dla mnie fajne wyzwanie, bo mam swiadomosc ile klient bedzie miał zapachu i jak bardzo bedzie widac ślady noszenia 😊