Anonimowość sprzedających

immayourslut
Hej. Chciałabym spytać jak wygląda kwestia anonimowości. Co dokładnie widzi klient, jeśli np zakupi ode mnie zdjęcia? Bardzo zależy mi na anonimowości. Jestem w ciężkiej sytuacji finansowej, i chciałabym trochę dorobić.
Atomizer
Ludzie chyba nie są tu po to aby prześladować innych. Więc nigdy mnie nie interesowały dan osoby sprzedającej. Nawet gdyby, to i tak miałbym to gdzieś bo nie po to tu jestem :)
Wyświetl 2 odpowiedzi
pametkrk
Podpowiem Ci ze sprawdz zdjecia jakie umieszczasz. Co jest w danych pliku. Kiedyś kupiłem od dziewczyny zdjecia. Oglądam... a w meta danych wszystkie informacje o niej... Odrazu ja poinformowałem... aby usunęła te zdjęcia, napisałem jak usunac te dane. Akurat była lokalizacja wykonania. Plus jej imię nazwisko zapisane jako twórca zjdecia. Nigdy nie wykorzystałem tego... bo szanuje ją i jej prywatnosc tak samo jak ja swoją.
Wyświetl 14 odpowiedzi
TylkoStopy
Anonimowa nie jestes bo udostepnilas dowod osobisty majtkomatowi.
Wyświetl 9 odpowiedzi
dghfdrffxvbnnkkdzmf
nikt niczego nie widzi o sobie. Tak samo nie widzisz prawdziwych danych osoby, do której wysyłasz, tylko jakieś randomowe wymyślone przez majtkomat. Ja też nie dostaję powiadomień z inpostu o przesyłce tylko numer przesyłki. Powiadomienia odbiera majtkomat i na końcu przesyła mi nr telefonu i kod, który mam wpisać przy paczkomacie.
MISTRZ_WALENIA_KONIA
spokojnie bo klient nie widzi żadnych danych czyli jak kupuje obojętnie czy zdjęcia czy filmiki czy coś na paczkomat to nie widzę żadnych twoich danych czyli wymienię że nie widzę twojego: imienia, nazwiska, peselu i nie widze żądnych danych z twojego dowodu osobistego ,telefonu, nawet informacji z jakiej części polski jesteś czyli nie widzę twojego województwa nawet. Jak ci zależy wielce na anonimowości to nie musisz dodatkowo pokazywać znaków szczególnych np: twarzy, tatuaży, charakterystycznych miejsc np: twój pokój albo twoja okolica na podwórku (wtedy nawet twoja matka cię nie rozpozna na majtkomacie)
Wyświetl 1 odpowiedź
kocicadlaPana
widzi twoje zdjęcia, takie jak mu wyslesz.
Wyświetl 6 odpowiedzi