Bałagan na forum
LucyBlackxxx
Mój profil Moje oferty
Po rozmowie z kilkoma klientami, którym też to nie odpowiada to zwracam się do Was dziewczyny (a raczej do pewnej grupy), żebyście czytały ze zrozumieniem wątki w których piszecie i się polecacie… od niedawna zrobił się straszny bajzel na forum… zgłaszacie się i oferujecie z postach nie przeznaczonych do tego… w tematach gdzie jest konwersacja na dany temat (najlepiej to wszędzie!)
najlepsza jest grupa „archeolożek”… odgrzebujecie posty klientów sprzed roku albo i dawniej (i to 15 naraz!…) gdzie najczęściej już tych kont klientów w ogóle nie ma… przez co nowe posty z popytem klientów spadają nizej i są niezauważalne…
Pamiętajcie, że takie praktyki nie pomogą wam w „złowieniu” klienta, a raczej tymbardziej do was zniechęca i odstraszą…
Proszę trzymajmy porządek na forum… Myślę że wiele, jak nie większość osób się ze mną zgodzi… jest to po prostu męczące i wprowadza niepotrzebny chaos.
25
Mrs.Allice
Jakby co to jest sortowanie: Najnowszy post i Najnowszy temat. Niektórzy o tym nie wiedzą, a pomaga w ujarzmianiu tego chaosu i łatwiej się odnaleźć 💗
Tak dodam od siebie co nieco, ponieważ czuję się wywołany do zabrania głosu 😜 do tego co koleżanki tutaj napisały nie trzeba nic dodawać, każdy widzi co się tutaj wyprawia 🤣 ja mam tylko prośbę do Panów, gdy już zrealizowany zostanie wątek, pomysł, cokolwiek czego tutaj szukacie, to usuwajcie te ogłoszenia, wtedy nie będzie możliwości odgrzebywania starych tematów 🤣
Feetamateurgirl
Mnie wkurzają tylko te górniczki co stare tematy podnoszą w górę a często już nie ma tych kont osób które o coś pytały.
LucyBlackxxx
P.S. mianowałabym na kierownika forum @Adam101, porządek byłby w moment 🤣
Kasia_XxX69
Pełna zgoda... Zgadzam się z każdym Twoim słowem 🙂👐⭐⭐🩷
sweet_and_spicy
W punkt jak zawsze!
Też ostatnio przegapiłam post który mógł mnie zainteresować bo ktoś odgrzebał inny post z zeszłych wakacji..
Już o postach które wstawiałam by porozmawiać tu z panami na forum i wymienić się informacjami z prośbą do dziewczyn że nie jest to post sprzedażowy nie wspomne. Za każdym razem taki post kończy się wysypem odpowiedzi na komentarze panów "ja mam", "ja wyśle" i się odechciewa. Żeby nie było - nie miałam nic do udzielania się w wątku a tylko do prób wciskania swoich ofert..a mogły to rozegrać inaczej np wrzucając taką ofertę w nasz dział do tego przeznaczony..