Bezpieczeństwo i higiena

Holik
Hej chciałem zapytać czy ktoś z was kiedyś się czymś zaraził od tutejszych sprzedających? Myśle poważnie nad zakupem piss lub majtek ale jednocześnie cofa mnie przed tym myśl że mógłbym się czymś zarazić jako świeżo upieczony 18 latek nie chciałbym przenosić chorób wenerycznych lub innych i przeraża mnie myśl chociażby opryszczki, Czy macie jakiś sposób na weryfikowanie czy dana sprzedająca jest zdrowa? Czy zawsze to działa jak rosyjska ruletka?
Aniabawor
Robię badania na bieżąco i również mogę w każdej chwili. HPV, hsv, hiv itd
___Flat_White___
Hejka, Swingujemy z mężem i zdrowie jest priorytetem. https://www.majtkomat.pl/oferty/aktualne-badania-wyniki-aktualnych-badan-bezpieczenstwo-intymne-426073 Dlatego w każdej chwili mogę udostępnić Ci moje aktualne wyniki Chlamydia Trachomatis, HCV, HIV, Kiła i HBs. Dodatkowo mogę także wykonać test kasetkowy. https://www.majtkomat.pl/oferty/aktualne-badania-wyniki-aktualnych-badan-udostepnione-na-czacie-w-dniu-nadania-twojej-paczki-426061 Jeśli szukasz pełnego bezpieczeństwa - mogę Ci to zapewnić.
Wyświetl 1 odpowiedź
toaletaPani
Mam dość spore doświadczenie z pissem tak w realu jak i tutaj na stronie i ogólnie wysyłkowo. Nie miałem nigdy żadnego problemu. Żadnych dziwnych objawów itp.. Dziewczyny tutaj na stronie również, może nie wszystkie ale większość, są uczciwe i o wszelkich niedogodnościach informują. Jedno z moich ostatnich zamówień przesunęło się prawie o tydzień bo Pani złapała jakieś przeziębienie i aby nie psuć Sobie opinii zdecydowaliśmy o przesunięciu wysyłki. Pozdrawiam.
Wyświetl 21 odpowiedzi
SweetKitten
W przypadku hiv ryzyko zarażenia się jest znikome bo szybko ginie poza organizmem tak samo niektóre inne drobnoustroje. Kontakt by musiał być bezpośredni z osobą zarażoną. Z resztą jak ktoś jest świadomy że choruje na hiv wcale nie jest groźny bo w dzisiejszych czasach przy tak rozwiniętej medycynie wirus nie jest nawet wykrywalny na badaniach i taka osoba nie zaraża. Nie wiem jak w przypadku HBV i HCV, które są całkiem wytrzymałe ale na pewno ryzyko jest mniejsze niż przy bezpośrednim kontakcie
Wyświetl 1 odpowiedź
Majteczki1
Lubiemajteczki widzę że problem masz to nie korzystaj z tego co tutaj Panie sprzedają.Jesli by cis było i by któraś świadomie zarażała by miała mega problemy jak cis.A nikt tutaj nie chce nikomu na złość robić.Po za tym jak dymasz panny na dyskotekach to jest ok?? Np. panie co świadczą usługi ... Się więcej razy badają w roku niż te co mijasz nacodzien przez całe życie.
Sperm
Jak się boisz to chyba nie jesteś do końca przekonany fetyszy
Shiva
Za zarażenie kogoś taką chorobą, sprzedając rzecz wysyłkową, można dostać pozew i mieć zniszczone życie. Myślę, że żadna za 100zł nie będzie czegoś takiego ryzykować wiedząc, że jest chora. A gdy prawo na tej stronie jest łamane to kończy się anonimowość, bo najprawdopodobniej Majtkomat będzie współpracować aby pomóc wyciągnąć konsekwencje
Wyświetl 17 odpowiedzi
Żmija
Kiedyś, nawet w TVP była świetna kampania dotycząca świadomości o ryzyku zarażenia się wirusami HBV, HCV czy HIV. Zarazić się tym syfem można w wielu miejscach - u fryzjera, u kosmetyczki, w salonie tatuażu i piercingu, a nawet w szpitalu. Wielu mężczyzn nie zdaje sobie sprawy z tego, że wirus HPV przebiega u nich bezobjawowo, są tylko nosicielami. A kto cierpi? Kobiety. Polecam poczytać z czym dla kobiety wiąże się zarażenie tym wirusem. Jeśli zaś chodzi o choroby weneryczne... Nimi można się zarazić korzystając z basenów, publicznych toalet (galeria handlowa, restauracja, pub, toi-toi). Ja np mogę zaoferować nie tylko pakowanie próżniowo, ale również sterylizację (mam dostęp do autoklawu medycznego) np majtek, ale nie każda sprzedająca może to zrobić. Brak zaufania to dla Ciebie sygnał, że nie jesteś gotowy na rozwijanie swoich fetyszy w kontekście zakupu wysyłkowego.
Wyświetl 1 odpowiedź
Gotka666
Ja miałam robione badania i mój chłopak. Oboje jesteśmy zdrowi a od czasu badań nie mieliśmy innych partnerów seksualnych. Jeśli dopłacisz możemy dla pewności zrobić badania i tak jeszcze raz. A co do ogólnego ryzyka na wysuszonych wydzielinach: rzeżączka przeżywa około 4h, wirus hiv umiera po około 6 dniach, wirus zakażenia wyroby przeżywa nawet powyżej 7 dni. Więc warto zrobić kwarantannę przedmiotu, ale straci wtedy też część zapachu napewno. Ogólnie ryzyko zakażenia nie jest bardzo wysokie. Do tego warto, żebyś sam się przebadał, bo jest możliwość, że jeśli matka nie była badana to i tak możesz być chory. Częścią chorób możesz zakazić się też przez używanie wspólnych ręczników
temptingFoxy
Zawsze możesz podpytać danej dziewczyny na prv jak o siebie dba. To co mówią to jedno, ale też sposób w jaki to mówią to drugie. Tutaj jest wyczujka. W regulaminie jest że to kupujący ponosi odpowiedzialność za zakupiony produkt. Nawet jak dziewczyna prześle ci zdjęcie badań to muszą być zamazane dane osobowe. Mało prawdopodobne jest złapanie opryszczki przez piss, bardziej przez wydzieliny z pęcherzyków ( które było by widać na zdjęciu). O wiele większe prawdopodobieństwo że złapiesz grypę w autobusie niż że zarazisz się opryszczką przez śluz na majteczkach ( niestety wachlarz chorób wenerycznych jest większy- więc tak, jest to ruletka. Taka sama jak po randce z dziewczyną z aplikacji randkowej. Dziewczyny są różne i mają różne doświadczenia)
Ann Batck
Tak jak koleżanka wcześniej napisała - żadna z dziewczyn nie przedstawi Ci badań (ze względu na anonimowość), a jak zapytasz, to każda zapewni Cię że jest w pełni zdrowa. Niestety w tym temacie naprawdę nie masz żadnej pewności. Nawet wątek, gdzie kupujący mogą napisać czy od danych dziewczyn było w porządku, czy nie, nie bardzo ma sens. Dzisiaj jedna dziewczyna jest zdrowa i jest wszystko okej, jutro już może zarażać. Spójrz na to z innej strony: kiedy umawiasz się z dziewczyną na randkę i potem lądujecie w łóżku, to też nie wypytujesz o jej zdrowie, tylko po prostu ryzykujesz (lub w ogóle o tym nie myślisz). Jeśli natomiast jesteś osobą, która bardzo dba o zdrowie to polecam Ci po prostu nie korzystać tutaj z ofert wysyłkowych. Jest mnóstwo innych fetyszy, z których można skorzystać, zapewniając sobie pełne bezpieczeństwo.
Wyświetl 13 odpowiedzi
Venus
Żadna ze sprzedających nie jest w stanie przedstawić ci wiarygodnych badań tak żeby zachować anonimowość.