Brak wypłaty

Mrs.Allice
AKTUALIZACJA: Dostałam pieniądze, o 16:40. Ogromne opóźnienie pewnie ze strony banku. Post na forum zostaje dla innych, pewnie problemy nieraz będą jeszcze występować. Potraktujmy to jako miejsce wsparcia w tym temacie :) Hej, tydzień temu dostałam wypłatę z opóźnieniem, jednak już o tej porze co pisze ten post (po 15:00 ją miałam). Teraz cisza. Czytałam, że ktoś nie dostał gotówki - czy było was więcej? Ja wypełniłam już dawno te informację dla skarbówki, już przed poprzednią wypłatą, więc wątpię by to było problemem. Jak dotąd wszystko było bez zarzutu... Czy osoby co nie dostały gotówki tydzień temu otrzymały ją teraz? Czy ktoś ma ten sam problem co ja?
NiegrzecznaSandra
Ostatnio miałam sytuację że pieniądze wcale nie doszły - okazało się że był problem z numerem konta, napisałam do majtkomatu i odpisali. W następny poniedziałek wszystko dostałam również to zaległe :)
Anuaritka
Hej. Kiedyś miałam sytuacje, w której pieniądze pojawiły się na moim koncie dopiero w okolicach czwartku, jak się okazało był to jakiś problem w banku, dlatego musiałam czekać. Dziś dostałam normalnie do 11 (tak zazwyczaj dostaje), więc być może u ciebie to również wina banku. Jeśli wszystko jest ok na profilu tak jak piszesz, to poczekaj jeszcze trochę, ewentualnie pisz do majtkomatu a w ostateczności dzwoń do banku