Buciki szklanki pleaser itp
WojtekPleaser
Witam kochani, to mój pierwszy post, kiedyś odwiedzałem tą stronke ale lata temu, widzę że nabrała profesjonalizmu. Chciałem zapytać czy są w śród nas miłośnicy butów tzw.szklanek pleaser itp takie do tańca striptizu dla.prostututek wiadomo. Mam sporą kolekcję chętnie wymienię doswiadczenia poglądu informacje na temat zdobywania ich itd. zapraszam do rozmowy
2
No więc ja mogę dodać coś od siebie a mianowicie że jestem wielkim fanem szklanek, w szczególności właśnie Pleaserów które nawet tutaj kupiłem kiedyś. Podoba mi się właśnie w nich głównie ta wkładka gdzie na niej widać odciski stópek, jak i podeszwa platformy przetarta np. od tańczenia na rurce. Ze szklanek innej firmy to jeszcze lubię Nicole, nie jest to ten sam poziom co Pleaser ale też są świetne, kiedyś jedna dziewczyna z którą miałem tu kontakt gdy miałem inne konto miała właśnie takie i zawsze mi się podobała ta wzorkowana podeszwa. Jeśli chodzi o rozmiar obcasa to preferowany dla mnie to od 15 do 20, inne są dla mnie aseksulane i głównie sandałki lub klapki.
temptingFoxy
Hej. Uważam że pleaser są najwygodniejszymi bucikami jakie można dostać na rynku. Sandałki mi wystarcza na średnio 3-4 miesiące użytkowania co najmniej 3 noce w tygodniu. Widzę że dziewczyny z botkami korzystają nawet dłużej niż 6 miesięcy. Nie polecam butów z m-pole mają straszną jakość a butki mają drewnianą podstawę przez co nie można nimi stukać podczas tańca, w dodatku strasznie niewygodne. Roxie jest podróbką pleaserow, dobre na wąską stopę, u mnie się nie sprawdziły. Kompletnie nie polecam tańca w kozakach do połowy uda. Mimo że wyglada niesamowicie bardzo szybko niszczy się zamek a ściągnięcie samych bucików na pokoju prywatnym zajmuje dużo więcej czasu niż sandałków
SlodkaOfelia
Hej. Mam trochę takich bucików. Chcesz kupić? Co to znaczy „wymienić doświadczenie poglądu informacje na temat zdobywania ich” ?😂