Ceny
frajer_śmieć
Zauważyłem że ceny bardzo powoli rosną na portalu. Rozumiem bardzo dobrze Was sprzedające że koło 25% zabiera portal i to boli a jeszcze paczkomat. Z drugiej strony jestem wdzięczny że tak mało tu oszustek które zabiorą pieniądze i nic nie wyślą lub są 100% fejkami. Jestem w stanie zapłacić trochę więcej stopniowo za jakościowe produkty (oby jak najwięcej takich produktów zrobionych z zaangażowaniem)które kupię od czasu do czasu by zaspokoić swoje fantazje czy fetysze. (Mam nadzieję że to nie uzależnienie, z chęcią poczytam wasze zdanie na ten temat jaka kwota miesięczna jest rozsądną do wydania tutaj i nie jest to problem czy uzależnienie)
Jedyne co mi brakuje to portal podobny do tego tylko z możliwością realnych kontaktów z dziewczynami. Wiadomo są różni ludzie i ciężko jest komuś zaufać, ale właśnie taka kontrola ad transakcjami mogła by pomóc.
5
Moim zdaniem wiele osób ceny zaniża, nie majac z tego praktycznie zadnego realnego zysku. Żeby takie majteczki czy gumki sprzedać najpierw trzeba je kupić, później dochodzi procent od majtkomatu, no i tak jak sam powiedziałeś wysyłka. Do tego dochodzi inflacja, która jak wiadomo podnosi ceny wszedzie bo taka sex workerka tez musi oplacic rachunki i miec co zjesc na obiad. Niestety mało osób to rozumie, wiec fajnie bardzo przeczytac komentarz takiego ogarnietego klienta jak ty :v
Ceny rosną bo wiele dziewczyn je zaniża, chyba z braku umiejętności rachowania. Uważam, że koszt przesyłki powinien być po stronie kupującego. Na większości portali sprzedażowych właśnie tak jest. Kto kupuje ten płaci za przesyłkę.
Wielu panów w ogóle nie zastanawia się nad tym, że jednak oprócz samego noszenia bielizny trzeba w dodatkowe opcje włożyć swoją pracę, czas i nierzadko zainwestować.
Ja jeśli mam świadomego klienta, to robię wszysto na najwyższym poziomie. Pakowanie próżniowe jest w stanie, niektórym zaspokoić potrzebę realnego kontaktu 😉