Ceny

Rani Deepa
Panowie i Panie sprzedające ☺️ Jakie stawki za filmiki 5, 10 i 15 minut są dla was przystępne, aby obie strony były zadowolone? Wiem, że jedne sprzedające będą miały drożej, a inne taniej, ale jestem ciekawa jaki jest rozstrzał cen i co dla was Panowie przesądza o kupnie filmiku od konkretnej sprzedającej (np. od tej, która ma drożej, ale scenariusz jest taki sam jak u tej, która ma taniej)
suprise.
Na pewno fakt, czy sprzedająca mi się podoba ( na tyle na ile to można wywnioskować po jej profilu) czy fakt, że akurat jest dostępna na majtko i jest w stanie zrealizować nagarnie dość szybko :)
___Flat_White___
U mnie najniższa cena za wideo na zamówienie to 43 zł, a najwyższa 229 zł, poza tym za opcje dodatkowe takie jak udział partnera, twarz w masce, nagranie 4K, czy nagrywanie poza domem opłaca się dodatkowo.
Kam X
Ja kupuję spersonalizowane filmiki bardzo dobrej jakości i z twarzą w cenach 100-200 zł.
Wyświetl 1 odpowiedź
Słodkiusiu
Ja place max do 35-40zl, dlaczego? Po co mam płacić za coś co.mozna znaleźć na pomarańczowej stronie? Owszem może nie dokładnie to co człowiek sobie zamarzy ale jednak 😉
Wyświetl 11 odpowiedzi
LucyBlackxxx
Bardzo nieprecyzyjne pytanie do którego nasuwa się kilkanaście pytań przed miarodajną odpowiedzią na pytania które zadałaś. Celuje od 19 - 1000 zł
Exclip
Ja patrzę przede wszystkim na podejście sprzedającej, na to czy zgadza się na to czego oczekuje, czy pokazuje twarz.
Wyświetl 2 odpowiedzi
broken_sluts
u mnie filmy na życzenie są od 50 do 300-400 zł zależy czy samemu czy z facetem, z twarzą czy bez 😚