Ceny pytanie do kupujących

Neronowa
Witam Panów ❤️ mam pytanie. Jakie ceny uważacie za rozsądne za np buty, piss, skarpetki czy majteczki. Pytam bo strona zabiera 24% od ceny + zabiera od naszej kwoty 17zł za przesyłkę (to nie tak jak pisze strona, że wysyłka jest za free... opłacacie tę kwotę w kosztach kupna). Finalnie wystawiając coś za 50zł zarabiamy 21 zł a np za 80zł zarabiamy jedynie 44zł. Czy ceny według was są często zawyżane? Osobiście uważam, że wiele z nas je zaniża bo inaczej klient, nie chciałby niczego kupić ale chcę zobaczyć jak to wygląda z waszej strony.
PanSilesia
Dobre wyliczenie :) Ja z perspektywy klienta widzę to tak. Większość wystawionych na sprzedaż filmów na stronie oscyluje średnio od 20/39 zł - 100 zł (może z jakimś okładem. Ja miałem zakupy za bardzo różne kwoty. Zawsze jednak przy ustaleniu zakupu staram się kierować średnią w tym sensie, że często ją przekraczam jeśli uznam, że mój scenariusz tego wymaga - a lubie kombinowane produkcje :P Pewnie będą też usługi nawet za kwoty z czterech cyfr ale to mniejszość. Ciekawi mnie też następujące zjawisko. Nie raz daje temat na forum i czekam na odzew. W końcu jest więc zagaduję i Pani nagle strzela mi za realizację wielką kwotę. Jaki tu działa mechanizm? Chyba taki, że Pani uznaje iż nie wiem nikogo nie znajdę do realizacji za rozsądną cenę albo , że kupię wszystko nie bacząc na koszty. Opcja numer trzy jest taka, że Pani zwyczajnie nie chcę realizować danego filmiku i piszę aby sprawdzić ile klient jest w stanie wyskrobać kasy. Ja w działaniu lubię szukać środka i dogadywać się tak aby każda ze stron była ukontentowana i miała z interesu to co trzeba:)
Wyświetl 2 odpowiedzi
Lexy
Czy Panom przy składaniu zamówienie pokazuje się info o prowizji i kosztach dostawy? Zastanawia mnie to za każdym razem gdy trafi się negocjator dla którego moja bielizna nawet po 50zł to za dużo. Po odliczeniu prowizji i przesyłki nie zostanie nawet na zakup nowej pary majtek z tego 😅
Wyświetl 1 odpowiedź
Serpent
Hej, odpowiem jako kupujący - nie kupię rzeczy drogich, bo dla mnie to zabawa. I ta zabawa ma sens, jeśli po drugiej stroie jest dziewczyna, dla której to tez jest zabawa. Jeśli chcecie na tym zarabiać - oczywiście macie prawo. Tylko poza podażą musi byc popyt. Mnie powszechna komercja mdli. Jeśli słyszę, że dominacja to dojenie z kasy, to oczywiście - jak dwie strony to bawi - to proszę. Kupiłem tu dwie rzeczy od dwóch wspaniałych dziewczyn, dostałem jeszcze gratisy. Bo to jest zabawa. Nikt nie oczekiwał ode mnie "napiwków" i nie wiadomo czego. Nikt nie czuje się wykorzystany. Dlatego niskie ceny uważam za rozsądne. Wysokie ceny omijam z daleka. i tyle. Trzymajcie się ciepło
Wyświetl 12 odpowiedzi
temptingFoxy
Nie skarże się bo jestem tu nie tylko dla kasy, ale i zabawy. Niemniej pozwolę sobie pokazać na przykładzie. Mam ofertę z wspólnym wybraniem klatki erekcyjnej, zostawiam sobie kluczyk(awaryjnie mogę jeden dać, zależnie od klienta) i do tego godzina czatu i tresury jak już klatka dojedzie. Cena oferty różni się zależnie od modelu klatki, ale zwykle jest to około 200 złotych. Odejmijmy % majtkomatu. Zostaje nam 152. Średni koszt klatki około 70-80 złotych, więc licząc najmniejszą cenę 82. Od tego odliczamy koszt przesyłki 17 złotych. Plus do przeprowadzenia godzinny czat który normalnie kosztuje 60. A przecież nie zawołam za to więcej, bo to i tak sporo pieniędzy.
Wyświetl 2 odpowiedzi
dghfdrffxvbnnkkdzmf
moja opinia może być niemiarodajna, bo kupując coś fizycznego i tak zawsze wybieram kilka dni noszenia dodatkowego, co powinno rekompensować zabierany procent. Na pewno za to nie zgodzę się z doliczaniem ceny zakupu, bo moim celem jest kupienie rzeczy mocno używanej czy wręcz zużytej. Więc zakup przez kobietę nastąpił dużo wcześniej, dla własnych potrzeb, które zostały spełnione.
Wyświetl 4 odpowiedzi
nvm
24% prowizji to jest jakiś kosmos...Nie wiem jaki jest faktyczny ruch na stronie, ile osób kupuje a ile sprzedaje, ale może czas negocjować ten % lub zmienić lokal, bo głowa mała...
Wyświetl 14 odpowiedzi
maczek
Cóż, to zależy czego dotyczy pytanie. Skarpety można kupić bardzo tanio, bo widziałem nie raz za 2 złote jakieś w Carrefour. Jeśli chodzi o majtki, to tu już rozumiem że cena musi być wyższa, bo samo kupno majtek to 15-35 zł. Za dyszkę też można kupić majtki, ale będą one na pewno brzydsze, a mi jako kupującemu zależy na ładnych, koronkowych stringach - nie za dużych bawełnianych majtach. Logiczne jest, że zakup ich razem z wysyłką 20 zł i prowizją jest wliczony w cenę ostateczną. Wystawianie majtek za 50 zł jest dla mnie dziwne, bo ile wtedy taka dziewczyna zarobi? 5 zł czy 10? Serio? Dziwię się sprzedającym które tak nisko się cenią. A dodatkowo widziałem wątek na forum z którego wynika że sprzedająca musi się jeszcze użerać ze skarbówką i nierzadko zapłacić podatek od sprzedaży. Nikt nie będzie nam tu sprzedawał majtek pro bono. Dlatego też nie mam problemu z majteczkami wystawionymi za 100-150 zł - to normalna cena. A poza tym oczekuję też od dziewczyn że będą zadbane, piękne i seksowne - dlatego pozwalam im zarobić. Moja żona chodzi na depilację laserową i wiem ile to kosztuje dlatego staram się docenić Panią, która o siebie dba i nie żebrac na siłę o majtki za 50 zł
Wyświetl 4 odpowiedzi
sweet_and_spicy
Nie zapominajmy jeszcze o kosztach zakupu..z tych przytoczonych 44zl trzeba jeszcze odliczyc koszt majtek/skarpetek czy czegokolwiek i pakowania.
Gigixxx
Dokładnie tak jest, próbuje nie zaniżać cen ale czasem się czuję "wykorzystana"...