Chłopcy! Co Was powstrzymuje?

haniia
Co powstrzymuje Was przed przeczytaniem opisu dziewczyny, którą jesteście zainteresowani? To samo tyczy się opisu ofert. Rozwiązałoby to problem wielu pytań i marnowania czasu naszego i Waszego.
PanSilesia
"Co powstrzymuje Was przed przeczytaniem opisu dziewczyny, którą jesteście zainteresowani? To samo tyczy się opisu ofert. Rozwiązałoby to problem wielu pytań i marnowania czasu naszego i Waszego." - Jeśli rozumujemy czas tradycyjnie to faktycznie czytanie i odpisywanie zabiera ileś tam minut, godzin, tygodni lub lat. Jeśli natomiast przyjmiemy, że my jako ludzie jesteśmy tylko cząstkami podatnymi na działanie upływu czasu nie martwmy się. Dla dziejów świata stanowimy tylko mały punkcik który i tak bez względu na wszystko przeminie . Możemy jednak śnić i marzyć, że zapiski z tej strony przetrwają dla potomnych jak te zawarte w Bulli gnieźnieńskiej czego sobie i wam serdecznie życzę.
Wyświetl 7 odpowiedzi
suprise.
Ja staram się czytać wszystkie zanim napiszę do sprzedającej, ale czasem jest tak że coś się np zacina na telefonie, albo właśnie korzystając z majtkomatu z telefonu zdarza się coś przeoczyć ( np długi opis i jak scrollujesz to za daleko przejedziesz itp). Często też te opisy były tworzone przez sprzedająca np pół roku czy rok temu, więc mimo wszystko warto o coś dopytać bo może coś się zmieniło i sprzedająca która rok temu wpisała że przykładowo nie robi zdjęć na życzenie teraz mogłaby się na to skusić 😉
Wyświetl 1 odpowiedź
PanSilesia
Ja przyznam szczerze , że nie chcę mi się zwyczajnie tego czytać. Zwyczajnie szybciej i łatwiej jest napisać co się chcę. Tym bardziej, że czytając nie zawsze natknę się na info które mnie interesują. Wychodzę z założenia, że jeśli mówimy przecież o zamówieniu czegoś za kasę to krótka nawet zdawkowa odpowiedź nie powinna stanowić problemu. Raczej to jest wpisane w tego typu profesję jeśli chcemy być profesjonalni. Wydaje mi się że im lepsza komunikatywność z panią tym większa szansa na interes, nawet jeśli trzeba coś powtórzyć .
subject11
to może co Was powstrzymuje przed nagrywaniem filmów za które zapłaciłem? Na 10 kupionych ofert filmów na życzenie (oczywiście wcześniej dogadanie szczegóły) dostaje mniej niż połowę. Pozostałe zamówienia po kilku tygodniach zostaja anulowane... A wcześniej obietnice, że do kilku dni na pewno już będzie etc.To jest dopiero strata mojego czasu.
Wyświetl 23 odpowiedzi
LucyBlackxxx
zauważyłam, że wielu Panów lubi nas męczyć i marnować czas 🖤
Wyświetl 3 odpowiedzi
Pro3
Czasami uroda przesłoni wszystko 🤩 Staram się czytać, ale często w samym opisie nie ma konkretnych informacji odnośnie oferowanych lub nie opcji. Zdarza się, że dziewczyna zgodzi się na prywatną ofertę na pv lub oczaruje ja urokiem osobistym ;p Ale wyszukiwarka by się przydała bo każdy lubi co lubi, ja lubię szczuplitkie, zgrabne kobietki a ktoś woli większe od siebie, tak skonstruowany jest świat jednak wyszukiwarka i filtry bardzo by pomogły.
Wyświetl 2 odpowiedzi
sługus_kundel
kobiety chyba tak samo często nie czytają co klient potrzebuje na forum i proponują siebie mimo że nie spełniają wymogów jakie klient wyraźnie na forum napisał. Też jest wina częściowo samej firmy majtkomat bo mogli by bardziej rozbudowaną wyszukiwarkę dziewczyn zrobić przykładowo w wyszukiwarce by się zaznaczało preferencje dziewczyn np: czy jest opcja piss scat twarz nagość itp czyli żeby w wyszukiwarce sprawdzić czy są jakieś ograniczenia u danej dziewczyny w czymś bo np nie każda oferuje scat i się zgodzi na scat
Wyświetl 3 odpowiedzi
Adam101
Nic, czytam i jak coś mnie zainteresuje to nawiązuję kontakt żeby wykupić 🙂 A teraz odwrócę pytanie, czemu dziewczyny zgłaszają się do każdej oferty na forum, gdzie od razu widać, że nie spełniają warunków, które szuka jakiś kupujący?
Wyświetl 7 odpowiedzi