[Ciekawość] Jak upały wpływają na Wasze libido?

Leśna Luna
Pytanie kieruję zarówno do kobiet, jak i mężczyzn. Temperatury w całym kraju oscylują obecnie w okolicach 30 stopni, a suchość powietrza - przynajmniej mi - daje się we znaki. Jak takie upały wpływają na Wasze libido? Nie zauważacie żadnych zmian, a może jest ono mniejsze albo większe, niż zazwyczaj? Zachęcam do dyskusji :) Ja zacznę: Jestem ciepłolubna, bardzo lubię pełnię lata i czekam na ten okres w roku z utęsknieniem. Jednak gdy już robi się naprawdę upalnie to trochę opadam z sił. Libido w takie gorączki mi mocno skacze, więc chęć mam nierzadko większą niż zazwyczaj, ale z kolei ciężej jest mi się zmusić do aktywności ;) Picie duuuuuużych ilości płynów pomaga rozwiązać ten problem. A jak jest z Wami? ;)
Brie
różnie 😅
Kornelowski
Lato - spore pole manewru, mówię tu o... Plenerze. ;)
Wyświetl 9 odpowiedzi
PuszystaDominika
u mnie latem faktycznie jest tak, że bardziej się chce to chyba przez słońce bo człowiek jakiś szczęśliwszy wtedy :) Uwielbiam chodzić bez bielizny a lato to doskonała okazja na to. Tak mi się przypominają zagraniczne wakacje, ciepła woda, zapach plaży, piękne panie w kostiumach i piękni panowie... Chyba największe libido mam właśnie na takich wakajkach :)
Wyświetl 3 odpowiedzi
Nimfa03
Uwielbiam upały. Lubię chodzić w lekkich ciuszkach bez bielizny, a po domu najlepiej nago, jestem ekshibicjonistką więc trochę mnie kręci to, że ktoś może zobaczyć coś więcej. I libido też mi skacze, a gdy jestem odkryta to Pana bardziej prowokuje i ma lepszy dostęp co predysponuje do numerków w różnych miejscach. 😉
Wyświetl 3 odpowiedzi
Ancy23
Piekny temat , dziekujemy Ci . Ile dobrej tresci aby wejsc w Twój profil . Doradca smaku
Wyświetl 7 odpowiedzi
kocicadlaPana
Pogoda w żaden sposób nie wpływa na moje libido
Madam
Pod prysznicem, w klimatyzowanym pomieszczeniu albo z wiatraczkiem - mogę się bawić.
temptingFoxy
Latem bliżej mi do pustynnego Liska niż tego z lasu, grasuje głównie w nocy. Jednak temperatura ma wpływ tylko na jedno: ilość potu. Nie śmierdzi on aż do momentu menstruacji, podczas… klękajcie narody. Skarpetki i majtki są o wiele bardziej aromatyczne (pewnie też ze względu na przerzucenie na plenerki z alfą). Ah. I jeszcze jedno, ilość ślicznych dam którym jest gorąco i można podziwiać śliczne ciała 😉 ludzie stają się bardziej wyluzowani i mam wrażenie że bardziej szczęśliwsi
Dama Kier
Ja bym nie schodziła z 🍆✌️😈
Wyświetl 3 odpowiedzi
SweetAva
Mi się zawsze chce, ale upał to podkręca 😈😈😈
Wyświetl 1 odpowiedź
MISTRZ_WALENIA_KONIA
ja jeszcze mogę. Chyba nawet jak umrę to w trumnie będzie dalej mi stał. Libido mam mniejsze tylko po cięższej pracy lub treningu kondycyjnym jakim jest bieganie, jazda kolarska. Nie zauważyłem żeby pora roku miała na to jakiś wpływ mniejszy lub większy bo codziennie mi się chce.
Wyświetl 8 odpowiedzi
Łasica
Gorące temperatury akceptuje tylko w łóżku 🥵
Wyświetl 1 odpowiedź
Feetamateurgirl
Dla mnie lato to najlepsza pora roku. Ciało odkryte, można nie nosić bielizny pod sukienkami, baseny, jazkuzzi, opalanie, zimne drinki, goracy Panowie - czego chcieć więcej ;) nie lubię jesieni o zimy, a wiosną jest po prostu dla mnie wstępem do najpiękniejszych dni roku.
Wyświetl 1 odpowiedź
MissWhispers
Ja akurat nie lubię lata. Upały to dla mnie koszmar, czuję się zmęczona, nie ma czym oddychać i wszystko mnie drażni. Zdecydowanie bardziej wolę klimat jesienny. Taki mglisty, chłodny, z przyjemnym powiewem powietrza. W takie upały moje libido raczej spada i marzę tylko o chłodzie, prysznicu i wiatraku. W lecie kocham tylko festiwale i noce w których można wyjść ubranym na krótko.
Wyświetl 2 odpowiedzi
anian333
Lubię lato a moje libido jest 1000 % większe. Od wiosny swoje rozładowanie libido opieram na zieleni, czyli sady owocowe, pola z kukurydzą, zbożem. Gdzie nie jadę a widzę jakieś skupisko drzew to już każe zajeżdżać. Jak jest lato nie mamy na sobie za dużo ciuszków to więcej pokazujemy,.wystarczy czyjeś spojrzenie, ruch i już jesteśmy mokre....
DaddyQueen
Nienawidzę czy jest za ciepło czy za zimno, lecz u mnie 24/7 włączone wiatraki w całym domu więc nie przeszkadza mi to
Roxane
Kocham lato, kocham upały, czuję się jak w niebie aktualnie i w sumie moje libido chyba podobnie, bo wyższe niż normalnie 😆
MadamJudi
Uwielbiam jak spocone ciałka się o siebie ocierają 🔥
Mrs.Allice
Szczerze? Pogoda nie ma w tym przypadku u mnie znaczenia. Może wpływać na mój nastrój czy apetyt, ale co do libido... wystarczy, że tylko spojrzę na mojego Pana i już mam mokro w majtkach 🤭 Niezależnie czy za oknem śnieżyca czy sauna haha
Wyświetl 1 odpowiedź
_III_III_III_
Witam w klubie... Też kocham lato i upały nie są mi straszne, a podczas gorąca mam jeszcze większą ochotę na sex, może to przez wiele dodatkowych możliwości np. plenerek oraz szybki dostęp do wiadomo czego😋
Wyświetl 1 odpowiedź