Co sprawia, że na pewno tej oferty nie kupicie?

Mrs.Allice
Hej! Oprócz oczywistych rzeczy, jak po prostu preferencja co do wyglądu sprzedającej (waga, kolor włosów, brak lub posiadanie tatuaży czy kolczyków, pieprzyki itp.) co powoduje, że oferta, za którą już w myślach wręcz płaciłeś jednak zostaje przez Ciebie odrzucona?
Pragne_sluzyc
1. Brak konkretnych zdjęć, np majtki kupuję tu bo chce żeby były używane, skoro nie widać ich na sprzedającej, to równie dobrze mogę sobie włączyć jakiś sklep z bielizną w necie. Nie kupuję bielizny dla samej bielizny, ale również żeby mieć w głowie ich widok na Pani. Jeśli Pani mi się nie spodoba to nie kupię Pani majtek bo po co? 2. Słabo rozwinięty profil (brak opisów, zdjęć itd.). 3. Obelżywe odnoszenie się do klienta. Droga sprzedająco, to że Ciebie któryś klient źle potraktował, to nie znaczy to że ja mam być za to karany przez Ciebie. 4. Możesz mnie traktować jak gówno dopiero wtedy, gdy Ci za to zapłacę, lub po prostu poproszę o to. Gdy ja zaczynam rozmowy że sprzedającymi - do tej pory tak było - to odnosiłem się z szacunkiem. 5. Brak konkretów ze strony sprzedających = brak profesjonalizmu - ja przychodzę z konkretną ofertą napisaną w taki sposób aby nie tracić Pani czasu. To że Pani nie umie składać zdań, a następnie się irytuje bo się nie dogadaliśmy to Pani problem bo traci Pani potencjalnego klienta. Niestety, ale taka sytuacja zazwyczaj kończy się „obsmarowaniem mnie” a następnie blokiem - to nie jest fajne. Żałuję że jako klient nie mam innych narzędzi żeby Cię ukarać na portalu niż zgłoszenie i odwzajemnienie bana (może admin to przeczyta i w końcu coś z tym zrobi). 6. Stopkary są nudne i już dawno konta TYLKO z takim kontentem powinny być blokowane. Każda sprzedająca ma takie oferty. Wasze stopy się niczym nie wyróżniają od setek innych tutaj. Rozumiem że to najłatwiejsze, ale jeśli wychodzicie z takiego założenia że zrobicie na tym biznes, to jesteście w błędzie. 7. Mega szanuję pomysłowe sprzedające które dbają o ciekawe oferty, dobrze opisane i sfotografowane (jeśli jest możliwość). 90% tutaj to powtarzające się oferty i aż się nie chce tego przeglądać. Interesujące pomysły przykuwają uwagę. 8. 90% sprzedających patrzy na 90% sprzedających które nic nie sprzedają, zamiast na te 10% top sprzedających. Przykład się bierze od lepszych, nie od średnich i byle jakich. Myślę że powyższe punkty to najczęstszy powód dlaczego 75% sprzedających nic tutaj nigdy nie sprzedaje lub sprzeda max 2 oferty.
Wyświetl 16 odpowiedzi
Sniffer55
Mam tak z ofertami skarpetek/rajstop, że choć zawierałyby świetny, zmysłowy i bardzo zachęcający do kupna opis oraz możliwość wyboru ilości dni noszenia jak i usług dodatkowych to odpychają mnie strasznie zdjęcia, na których są one ubrudzone od kurzu/włosów/piasku czy czegokolwiek. Mi osobiście zależy żeby przedmiot był czysty, schludny i posiadał tylko walory zapachowo-smakowe bez zbędnego syfu 😌
Wyświetl 3 odpowiedzi
PanSilesia
Nie wiem czy mam coś takiego jeśli chodzi o same oferty. Wiem jednak co mnie zniechęca do konkretnej sprzedającej . Uważam, że zagrywką powodującą utratę potencjalnego klienta jest np. chamska odpowiedź albo zablokowanie w przypadku gdy transakcja nie dojdzie do skutku po wymianie 2-3 zdań na czacie. Rozumiem, że Panie robią sobie odsiew "erotomanów gawędziarzy " którzy notorycznie nie wiem 3-4 razy nie finalizują ofert ale po jednym razie. Wydaje mi się że to pozbawianie siebie szansy na zarobek. Przecież chyba w tej działalności warto dać chociaż mały margines na pomyłkę jeśli istnieje szansa na zwiększenie ilości klientów przyszłości.
Wyświetl 2 odpowiedzi
onnylon
Opisy które mają niby zachęcić oraz wiek
Jamnik
Zatrważający poziom polszczyzny w opisie. Od razu widać czy sprzedająca wciela się w tym opisie w wulgarną kurwę, czy jest po prostu tępą karyną spod trzepaka. Mam jeszcze alergię na słowo "stupki". Niby wiem, że przez memy, to słowo pisane z błędem się przyjęło, ale mimo wszystko... U Szanownej Pani nie widzę tego rodzaju uchybień ;) Denerwuje mnie jeszcze kiedy próbuję wyjaśnić na czacie rzecz bardziej złożoną niż to, czy np jest możliwy sexting (jeśli nie widzę go w ofertach ( na takie pytanie można odpowiedzieć tylko tak lub nie), a sprzedająca odpisuje mi dwoma słowami. Wtedy czuję się ignorowany.
shave
Oferty scatu u sprzedajacych
Wyświetl 7 odpowiedzi