Co was kręci w deptaniu jedzenia?

Mrs.Allice
Jestem taka ciekawa co was w tym najbardziej pociąga. Jak się z nami podzielicie tym sekretem to na pewnie weźmiemy do serca wasze rady i będziemy wiedziały ma czym możemy skupić się w następnych produkcjach - tak aby zadowolić was jak najbardziej! Więc jak to jest? Co ma dla was największe w tym znaczenie? Co jest powodem dla którego jedną ofertę odrzucie, a na drugą dość podobna ofertę kupicie ze smakiem? ☺️ Oczywiście mówię o klimacie deptania jedzenia. Co to za jedzenie? Buty lub ich brak? Kolor paznokci? Coś innego? Śmiało, nie wstydźcie się odpowiadać!
Onixa
Wypowiem się od strony moich klientów - zależnie od Pana, wiadomo, ale: Panowie kupują głównie bez mówienia, przede wszystkim przyjemność sprawia im dźwięk trzaskania/chrupania/łamania danej rzeczy, do tego widok stóp. Stopy podczas crushingu wiele pokazują - wychodzą żyłki, napinają się stopy, mięśnie, lekko rozpłaszczają palce, każdy krok/depnięcie to troszkę inna historia - pokazują nacisk, włożoną siłę, tak samo to, czy ruch był przypadkowy czy przemyślany. Wielu Panów lubi te przypadkowe ruchy, bo wtedy można zobaczyć, jak stopa zachowuje się naturalnie 😇 dodatkowo widok lekko spiętej łydki, gdy produkt jest deptany. Zauważyłam, że Panowie mocno zwracają uwagę na te detale na stopach i nogach, które przy innych czynnościach aż tak się nie pokazują 😄 I dodatkowo w tle właśnie te przyjemne dźwięki. Więc to taki mini raj dla osób kochających różne dźwięki i stopy - wiele można z nich wtedy wyczytać i zobaczyć szczegóły niewidoczne przy innych czynnościach 😇
PanSilesia
Chociaż mnie to nie kręci to postaram się wczuć. Pewnie bywa różnie od kwestii związanych z wyglądem po te bardziej psychologiczne. Przykładowo rozgniatane produkty tj dźwięk, kształt, sposób rozgniatania czyli szybki, wolny, dziki, subtelny. Takie nożne rodeo gdzie stopy nadają pęd. W tym wszystkim istotną kwestią są mechanizmy odpowiadające za uległość. Jakieś poniżanie. Wszystkie te pikantne słowa z cyklu. Ty nic nieznacząca truflo. Jesteś zdana na łaskę moich palców. Generalnie klimat brudnego sponiewieranego posiłku. Oto do głosu dochodzą pierwotne na co dzień skrywane instynkty. Niby rozdeptany banan a w głowie członek prowadzony na rzeź ale za to pod perfekcyjnymi piętami. Jeszcze jeśli dla kogoś istotne są wszelkie anatomiczne atrakcje tj pieprzyki wypustki, paznokcie to już miazga.
Elektryk - 94
U mnie przede wszystkim musi być spełnione kilka rzeczy : 1. Najlepiej chrupkie rzeczy, wafelki albo orzechy, ten trzask połączony z pęknięciem to coś pięknego 😍 2. Sama nagrywająca,czyli jak wygląda i co ma na sobie, twarz nie musi być obowiązkowa ale żeby chociaż było widać usta i włosy 3. Preferuję deptanie w butach im bardziej masywne tym lepiej czyli np. sportowe to nike airmax 90/95 lub Fila disruptor a ze szpilek i koturnów to jak na najwyższej platformie a najlepiej buty do pole dance jak dla przykładu Pleaser :)
Wyświetl 5 odpowiedzi
frajer_śmieć
A mnie kręci samo uczucie poniżenia jakie daje zjedzenie czegoś z podłogi co wcześniej było rozdeptane z premedytacją przez dominującą Panią. Sam próbowałem tortilli, chleba i bananów oraz frytek. Zastanawiam się nad kanapką z McDonald's jeszcze
Wyświetl 5 odpowiedzi
Kam X
Sprzedająca, u której składam tego typu zamówienia: 1. Pokazuje twarz. Podoba mi się. 2. Ma ładne, zadbane i zdrowe stopy. Fetysz fetyszem, ale zdrowie najważniejsze. 3. Jest sympatyczna. Fajny kontakt to podstawa. 4. Nagrywa filmik z przygotowania zamówienia. Fajna pamiątka. 5. Szybko realizuje zamówienie. Nie lubię długo czekać. Póki co, tylko jedna sprzedająca spełniła wszystkie te warunki ;) Preferuję bose stópki z pomalowanymi paznokciami. Do tej pory zamówiłem żelki i batonik. Myślę też o czekoladkach ;)
Wyświetl 10 odpowiedzi
Fmg
Jeśli chodzi o mnie zawsze zawsze zwracam uwagę na wygląd stóp , jeśli mają kształt który mi opowiada już mają plus, najważniejsza kwestia muszą być zadbane i ładne pedi to podstawa i oczywiście bose stopki buty u mnie odpadają 😅. Tak poza tym lubię jak panie tutaj maja choć nutkę dominującej natury i potrafią to pokazać. To moja indywidualna opinia ale mam nadzieję że pomogłem 😊
Wyświetl 6 odpowiedzi
Joa
Też się chętnie dowiem 😊
Wyświetl 11 odpowiedzi