Co Was wizualnie przyciąga?

Dama Kier
Hej wszystkim! Muszę się z Wami podzielić czymś, co totalnie mnie zaskoczyło, a jednocześnie jest niesamowicie miłe. Ostatnio w kilku rozmowach poruszyłam temat pierwszego wrażenia i tego, co przykuwa uwagę, gdy przegląda się oferty. Przyznaję, spodziewałam się różnych odpowiedzi, ale kompletnie nie byłam przygotowana na to, że tak wiele osób jako pierwszy i najważniejszy detal wymieniło... uzębienie! Konkretnie: ładny, zadbany uśmiech i białe zęby. Nie dość, że wiele osób o tym wspomniało, to wręcz parę z nich napisało mi wprost, że gdyby nie mój uśmiech, to w ogóle by do mnie nie napisali!🤭. To mnie zainspirowało do zadania Wam pytania. A jak to jest u Was? Co Was wizualnie przyciąga do sprzedających? Coś konkretnego? Czekam na Wasze przemyślenia! Wypowiadać się mogą wszyscy – zarówno kupujący, jak i sprzedający. Miłego dnia ❤️
MISTRZ_WALENIA_KONIA
Mi wystarczą same stopy. Uwielbiam kobiece stopy
Wyświetl 3 odpowiedzi
Likap
Jeśli na portalu byłyby opublikowane zdjęcia również facetów to wulgarność, przesadna nagość by mnie odrzucały. Wole zobaczyć, odkrywać skrawek po skrawku. Rozbrajający uśmiech :) może jestem dziwna, ale właśnie kręci mnie to jak facet ma zmęczone dłonie z odciskami. Potrafi mnie to totalnie zauroczyć i uwielbiam czuć taki dotyk na swojej skórze 😅
Wyświetl 1 odpowiedź
M49
A mnie przyciąga delikatność i naturalność. Nie przepadam za wulgarnymi zdjęciami, które oczywiście też mają swoich fanów. Można zrobić delikatne, estetyczne zdjęcie, które będzie wyprowadzało w kosmos.Wolę naturalne zdjęcie, z "błędami", niż zimne pełne profesjonalizmu i sterylności.
Wyświetl 6 odpowiedzi
Mr. G
Paseczek na wzgórku łonowym kolczyk w pępku albo kolczyk Christina.
Wyświetl 3 odpowiedzi
te3sst
Temat dość dawno zaczęty, ale również postanowię napisać :) Zwracam uwagę na główne zdjęcia na profilu. Przyciągają mnie dziewczyny szczuplejsze, z zadbanymi paznokciami, ładną szminką na ustach, uśmiech jeśli już jest widoczny to tak rzuca mi się w oczy i przyciąga jeśli jest naprawdę ładny :) Same zdjęcia jak są zrobione, ile ich jest, co na nich widać, jakość itd. ma ogromne znaczenie. Na szczęście w razie co, gdy jest za mało zdjęć można zajrzeć na inne zdjęcia z pod ofert, to też pomaga jak jest za mało na głównej :) Oczywiście wielkość tyłeczka i rozmiar biustu również ma u mnie znaczenie 😅 wolę drobniejsze sylwetki, ale nie skreślam reszty ;) To chyba tye jeśli chodzi o taki pierwszy moment po wejściu na czyjś profil i ewentualne dalsze zostanie na nim :D
Wyświetl 7 odpowiedzi
PanSilesia
Moim zdaniem dużo zależy pod jakim kontem cyknie się fotę. Delikatna zabawa perspektywą robi robotę. Kąciki rozchylonych ust, wyzywająca poza "ginąca w kadrze" , spojrzenie obiecujące więcej niż myślisz. W moim przypadku to częściej nie co ale jak zaprezentowane.
Misiek6901
Nawet jak sprzedająca nie pokazuje całej twarzy, to lubię jak ma zdjęcia pokazujące włosy, usta, albo zarys twarzy
Wyświetl 2 odpowiedzi
PreemieBoyToy
Stópki! Zadbane z ładnym pedi bez haluksów! Płaski brzuszek albo taki dziewczęcy. Dłonie, włosy. A potem wychodzi że prawie wszystkie mi się podobacie!❤️❤️❤️
Wyświetl 4 odpowiedzi
onnylon
Zadbane ciało, jakość zdjęć , tło zdjęć , dłonie , zadbany manicure i pedicure.
Wyświetl 2 odpowiedzi
subject11
To ja powiem na co ja zwracam uwagę. Pierwsze wrażenie - nie lubię jak na profilowym jest dużo nagości. Zdjęcie w bieliźnie jest super, twarz mega etc. Potem zwracam uwagę na opis profilu. Jeśli chodzi o oferty to dla mnie kluczowe są zdjęcia - jedno zdjęcie mnie nie przekonuje. Chce zobaczyć kilka kadrów z różnych momentów filmu. Potem czytam opis filmu. Niektóre dziewczyny piszą szczegółowo czy jest w nim nagość, czy nie ma i co konkretnie na nim jest - wtedy jest wspaniałe.
Wyświetl 2 odpowiedzi
Brunet19
Ja uwielbiam długie, zadbane włosy
Wyświetl 8 odpowiedzi
Mrs.Allice
To ja akurat nie powiem nic odkrywczego, bo także jestem team zęby. Jak są zadbane i żadnego nie brakuje to jakoś właśnie tak w oczach moich rośnie. No bo jak ktoś nie umie zadbać o własne zęby to jak mam wierzyć, że o inne rzeczy potrafi zadbać?
PuszystaDominika
@DamaKier u Ciebie to w ogóle jest luksusowo :D a tak w sumie u mężczyzn zwracam uwagę na to czy mają zadbane dłonie - tzn. czy mają czyste, obcięte paznokcie, spracowane dłonie potrafią być sexy. Jestem fanką zadbanej naturalności i w przypadku mężczyzn i w przypadku kobiet. Co do sprzedających to lubię oglądać ładne "czyste" zdjęcia czyli takie w jasnych, ciepłych kolorach, gdzie za dużo nie dzieje się w tle.
Pazdan82
Ja zwracam uwagę na stopy, bo mnie one najbardziej interesują. Panie lubię raczej okrągłe, zadbane. Fajnie jak są naturalne. Sztuczne rzęsy, nadmuchane usta i takie takie mnie odpychają.
Wyświetl 3 odpowiedzi
suprise
Jeśli chodzi o kwestie wizualne no to po prostu dziewczyna misie się choć trochę podobać, mniej więcej po fotkach które są w ofertach czy na profilu da się co nieco wyobrazić 😎
Wyświetl 2 odpowiedzi
Marcblask
Myślę i myślę jak się zabrać do napisania odpowiedzi. Ja osobiście szukam kobiet o długich włosach, preferuje brunetki ale to nie warunek, szukam fetyszy, które lubię, blokuje te fetysze, które mnie odpychają dzięki temu nie widzę ich i nie psują mi wizerunku sprzedającej, co do kształtów i tuszy tu mam duże widełki uważam kobiety za istoty doskonałe, jeśli są zadbane to jest gwarancja satysfakcji. Nie lubię owłosienia pozostawionego samemu sobie, lubię gdy jest zadbane ewentualnie ogolone, lubię zapach rozchodzący się po zadbanym zaroście. Piersi tu nie lubię zbyt obfitych górna granica D no ewentualnie E ale to już max, lubię sterczące sutki, mam też swoje ulubione wargi sromowe ale tu z racji mojego fetyszu kocham praktycznie wszystkie Wasze waginki Panie, z małym wskazaniem na te z ładnie rozkładającymi się płatkami niczym skrzydła motyla ale wystarczy że są czyściutkie zadbane i pachnące kobiecością to kształt wtedy nie jest tak istotny, uzupełnienie wszystkiego ostra czerwień na pazurkach, ząbki oczywiście bialutkie są śliczne🙂.
Wyświetl 6 odpowiedzi
Joa
Ja patrzę na zadbane dłonie u mężczyzn, oraz jak mam możliwość to na zadbane stopy oraz właśnie stan uzębienia i czystość i zadbanie części intymnych 😊 U kobiet oczywiście to samo. Zwracam.uwage, czy osoba na pierwszy rzut oka wygląda na "czystą " . Bo mimo tego w jakich czasach żyjemy, nieraz o to trudno
SEXICZARNULA18
Ja totalnie kocham włosy u dziewczyny, muszą być zadbane i ładne i fajna dupcia i cycki - uwielbiam pełniejsze dziewczyny 🫣 Ja tak samo wiele razy dostaje komplementy odnośnie włosów i ich długości i moich pełnych kształtów
Wyświetl 1 odpowiedź
CzarnaInez
Ja byłam zdziwiona ile dostałam komentarzy odnośnie paznokci że ładne na każdym video 🥰 to mega miłe!
Wyświetl 1 odpowiedź
_III_III_III_
U mnie znów kilku Panów napisało, że "podoba im się ład i porządek w moim otoczeniu co widać na fotkach czy filmach. Brak niepotrzebnych rzeczy w kadrze" Co mnie też zdziwiło bo myślałam, że faceci jednak na to nie patrzą szczerze mówiąc🤭
Wyświetl 2 odpowiedzi
Kam X
Mnie przyciągają przede wszystkim filmiki, gdzie widać całą sprzedającą. Lubię wiedzieć jak wygląda osoba, u której składam zamówienia. Jeśli twarz w ofercie jest zamazana, ale wiem, że na filmiku będzie widoczna, głównie zwracam uwagę na stopy, muszą być zadbane. Sylwetka sprzedającej też musi mi się spodobać bym złożył zamówienie ;)
Wyświetl 1 odpowiedź
Wielkifan
Ja myślę że przydało by się kilka wypowiedzi żeby kupujące mogły skorzystać , jak dla mnie osobiście pierwsze co patrzę na figurę czy mi się podoba ,a później na opisy ,nazwy filmów,oceny od innych klientów 😇
Wyświetl 1 odpowiedź
MadamJudi
Mnie przyciagają jakieś drobne elementy, może to być uśmiech, dołeczki w policzkach, kształt figury (dla mnie koniecznie klepsydra bądź gruszka).