Czat

MoDaJelon
Cześć, czy działa Wam czat? Zauważyłem, że moje wiadomości nie są wysłane, lub są usuwane? Wiadomości, które odebrałem kilka dni temu i na które odpisałem, teraz ponownie są oznaczone jako nowe i nie ma moich odpowiedzi.
PannaS
Tak niestety chyba wszyscy borykamy się z tym problemem 😞
Lilla Feet
Były problemy, ale chyba już jest lepiej. Wczoraj prowadziłam sexting i było okej 🤔
Onixa
Niestety od jakiegoś czasu ciągle się psują wiadomości tutaj.. co chwila wdrażają różne aktualizacje, wczoraj była kolejna, więc może coś się w końcu poprawi.
broken_sluts
Bywają w tym tyg problemy ;p
PuszystaDominika
Faktycznie był problem w ciągu ostatnich kilku dni, aktualnie powinno działać poprawnie. Jeśli nadal Ci nie działa to skontaktuj się z nimi przez formularz kontaktowy na stronie (w centrum pomocy)
Lady Julia
Dwa dni temu miałam duże problemy z czatem. Dzisiaj jest ok. Niemniej wiem że to powtarzająca się sprawa, która bardzo utrudnia prowadzenie zabawy. Ludzie są już ostro wkurzeni.
kocicadlaPana
Pisałam już kilka mejli do majtka bo też nie mam jak prowadzić czatów, wprowadzają jakieś zmiany, ma działać lepiej ale co kilka dni coś się psuje. Teraz niby ma działać, ale no jak widać znowu coś nie halo. Napisz mejla może do nich.
SweetAva
Też miałam problem z chatem ostatnio
Myszka30
Różnie to działa nadal ...