Czy rozmiar ma dla Was znaczenie?

fl33tari
Drogie Panie, pytanie do Was, jak w tytule. (żeby nie było niedopowiedzeń - chodzi oczywiście o rozmiar penisa😉)
Zoyaa
Szczerze to trochę tak 🤪 Nie lubię zbyt dużych penisów szczególnie, że sprawiają ból przy stosunku. Przynajmniej mi. Mam małą i nie głęboką cipke. A małe co ledwo dotykają początek Pipi to żadna przyjemność. Mój facet ma idealnego penisa dla mnie i zawsze doprowadza mnie do orgazmu. 💦 Lubię też robić loda i wkładać całego aż do gardła jakby był za długi to żadna przyjemność dla mnie 🙈 No i kształt też robi swoje. Nie lubię wykrzywionych. Myśle,że też duże znaczenie ma grubość. Musi być masywny penis a nie berlinka 😂
Dirty_Diana_86
Dla mnie on musi być estetyczny, rozmiar średnia krajowa max plus 2 cm, nie zbyt żylasty, proporcjonalny, by żołądź była szersza od prącia, bo gdy penetruje cipkę dodatkowo daje super doznania. Mój mąż ma idealnego dla mnie 😅 super układa się w buzi i innych dziurkach, prosty, gładki 🥰🤭
Gotka666
Żartobliwie rzucę klasyczny cytat ,,Nie rozmiar a technika czyni z Ciebie zawodnika", ale prawda jest taka, że przede wszystkim liczy się to, żeby penis był zadbany. Jak widzę takie z łupieżem w łoniakach to naprawdę obrzydzenie bierze. A malutki pyziaczek, ale zadbany i odpowiednio zaprezentowany na zdjęciu również może być kuszący
Wyświetl 1 odpowiedź
BoyToy
A ja lubię ładne penisy 😈 zadbane 😈 nie rozmiar a jakość ma znaczenie u mnie 😈
Mrs.Allice
Im mniejszy tym lepiej się nad takim można poznęcać 😈 Szczególnie słownie. Więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia 😏
Wyświetl 2 odpowiedzi
unohana
Oczywiście zależy co kto ma na myśli mówiąc duży, w większości przypadków panowie mają na myśli długość bo są wzrokowcami, większość kobiet przynajmniej te z którymi rozmawiałam mówiąc duży ma na myśli objętość i to jak ją wypełnia:) moja opinia noże być totalnie przeciętny jak koleżanka powiedziała nie za mały nie za duży ważne żeby wiedział co robi 🤩
YourDestiny
U mnie zależy - jak leży, a tak serio. Zbyt mały nie może być, ale też ogromnego kilofa też nie dała bym rady ogarnąć. Najlepiej taki nie za duży, nie za mały - lecz w sam raz. ;) Tak naprawdę większego znaczenia dla mnie to nie ma, bo liczy się chemia.
carolinestars
Dla mnie ma ogromne znaczenie po prostu lubie duże
toxic
Wielkość jak wielkość, ale ja uwagę zwracam bardziej na ogólny kształt 😅
DirtyFeetQueen
Ma, ale jesli jest za duży to przy mocniejszym seksie potrafi być bolesny jesli chodzi o dlugosc 😅 nie tylko o dlugosc chodzi, ale tez o grubość która rowniez zapewnia super doznania 😇
LucyBlackxxx
Ja z koleji nie lubię zbyt dużych, bo mam dość krótką i małą cipkę, więc ja najlepiej się bawię na średniej krajowej 🤭🖤
CzarnaInez
Dla mnie ma bo lubię głęboką penetrację, mocne pchnięcia i nie wstydzę się tego, że akurat mam takie preferencje, w końcu faceci też lubią małe czy duże cycki 🥰 więc jeśli penis jest zbyt mały i chudy to nie mam 100% satysfakcji. Ale wiadomo w drugą stronę też nie ma co przesadzać bo pewne długości już potrafią być nieprzyjemne szczególnie przy sexie analnym dla mnie.