Czy rozmiar ma dla Was znaczenie?
fl33tari
Drogie Panie, pytanie do Was, jak w tytule.
(żeby nie było niedopowiedzeń - chodzi oczywiście o rozmiar penisa😉)
2
Szczerze to trochę tak 🤪 Nie lubię zbyt dużych penisów szczególnie, że sprawiają ból przy stosunku. Przynajmniej mi. Mam małą i nie głęboką cipke. A małe co ledwo dotykają początek Pipi to żadna przyjemność. Mój facet ma idealnego penisa dla mnie i zawsze doprowadza mnie do orgazmu. 💦 Lubię też robić loda i wkładać całego aż do gardła jakby był za długi to żadna przyjemność dla mnie 🙈 No i kształt też robi swoje. Nie lubię wykrzywionych. Myśle,że też duże znaczenie ma grubość. Musi być masywny penis a nie berlinka 😂
Żartobliwie rzucę klasyczny cytat ,,Nie rozmiar a technika czyni z Ciebie zawodnika", ale prawda jest taka, że przede wszystkim liczy się to, żeby penis był zadbany. Jak widzę takie z łupieżem w łoniakach to naprawdę obrzydzenie bierze. A malutki pyziaczek, ale zadbany i odpowiednio zaprezentowany na zdjęciu również może być kuszący
BoyToy
A ja lubię ładne penisy 😈 zadbane 😈 nie rozmiar a jakość ma znaczenie u mnie 😈
Mrs.Allice
Im mniejszy tym lepiej się nad takim można poznęcać 😈 Szczególnie słownie. Więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia 😏
unohana
Oczywiście zależy co kto ma na myśli mówiąc duży, w większości przypadków panowie mają na myśli długość bo są wzrokowcami, większość kobiet przynajmniej te z którymi rozmawiałam mówiąc duży ma na myśli objętość i to jak ją wypełnia:) moja opinia noże być totalnie przeciętny jak koleżanka powiedziała nie za mały nie za duży ważne żeby wiedział co robi 🤩
DirtyFeetQueen
Ma, ale jesli jest za duży to przy mocniejszym seksie potrafi być bolesny jesli chodzi o dlugosc 😅 nie tylko o dlugosc chodzi, ale tez o grubość która rowniez zapewnia super doznania 😇
LucyBlackxxx
Ja z koleji nie lubię zbyt dużych, bo mam dość krótką i małą cipkę, więc ja najlepiej się bawię na średniej krajowej 🤭🖤
CzarnaInez
Dla mnie ma bo lubię głęboką penetrację, mocne pchnięcia i nie wstydzę się tego, że akurat mam takie preferencje, w końcu faceci też lubią małe czy duże cycki 🥰 więc jeśli penis jest zbyt mały i chudy to nie mam 100% satysfakcji. Ale wiadomo w drugą stronę też nie ma co przesadzać bo pewne długości już potrafią być nieprzyjemne szczególnie przy sexie analnym dla mnie.