Do Panów, których kręci jama ustna - co was w tym podnieca?
Mrs.Allice
Mój profil Moje oferty
Wielokrotnie spotkałam się z prośbą prezentacji mojego uzębienia. Cóż, są rzeczy w których się nie czuję, i to była jedna z tych rzeczy właśnie, więc zawsze odmówiłam takiego zlecenia.
Ale tak po entym pytaniu nachodzi myśl - co was w tym kręci? Wyszukujecie czegoś specyficznego między ząbkami? Widok resztek jedzenia? Plomby? Dziury? Możliwy brak uzębienia w niektórych miejsca? A może ma to coś wspólnego z fetyszem giantess, vore?
Naprawdę chętnie się dowiem, bo nie ukrywam, jest to jeden z mało odkrytych przeze mnie fetyszy, a lubię poznawać perspektywę innych osób!
Śmiało, nie krępujcie się, w końcu od tego to miejsce jest. Na pewno też będzie to inspiracją dla sprzedających chętnych do nagrywania czy fotografowania takich treści, będą wiedziały, na czym wam najbardziej zależy! A może i mnie to skusi do tworzenia, kiedy poznam waszą perspektywę w tym temacie?
2
Hmmm mnie to akurat nie kręci ale zabawie się w spekulacje bo też lubię różne perspektywy. To co pisałaś w kwestii anatomii resztek jedzenia itp brzmi logicznie. Może chodzi tak myślę na gorąco kształt jamy ustnej, zębów. Jakieś mniej lub bardziej perwersyjne wyobrażenia o tym co taka jama ustna może zrobić z penisem. Może jakaś kwestia dominacji lub poddania się bo mogą być takie sytuacje że to usta i jama ustna decydują że tak to ujmę o tym jak się potoczy zbliżenie. Prozaiczny pociąg do różnych rzeczy z ciała. Skoro są włosy, pachy, kupa to czemu nie zęby. Podskórnie kołacze tu coś pierwotnego i prawdziwego. Jeśli za bardzo odjechałem wybaczcie ale po prostu dla mnie to teren nie zbadany. Sam mam dziwne fetysze jak wiecie więc może to się jakoś spina.
DużaPani
Z takich dziwniejszych niezrozumiałych fetyszy ja mam fetysz nadgarstków, widzę nadgarstki to wymiękam XD nie ważne czy są damskie czy męskie,poprostu nie mogę patrzeć ludziom na okolice rąk i zwyczajowo nauczyłam się już patrzeć poprostu od pasa w górę. Na nadgarstki nie jestem w stanie bo to zbyt silny bodziec :) nie wiem skąd to u mnie i czemu tak mam. Nie umiem tego wyjaśnić.
Madam
A nie chodzi po prostu o to, że jak ma się chore zęby to z buzi śmierdzi i są tam bakterie? Ja bym nie chciała minetki od spruchniałego, może panowie loda też nie chcą (jeszcze im korzeń spruchnieje xD).
Tak tylko głośno myślę.