Dobra wiadomość
SaraTheBunny
Mój profil Moje oferty
W związku z ostatnimi dramami na forum pomyślałam, że przyda się tutaj jakiś pozytywny pościk. Więc tak w ramach przypomnienia chcę powiedzieć, że jesteście wszyscy pięknymi wartościowymi osobami niezależnie od tego co was kręci czy jakie oferty wystawiacie! Bądźcie dumni z tego jacy jesteście 💜🩵💙
Można ten post potraktować jako chwalinitkę, jeśli spotkało was dzisiaj coś miłego, kupiliscie super filmik, udało wam się poeksplorować nowy fetysz albo chcecie sie pochwalic tym, ze udalo wam sie sprzedac oferte piszcie ^^
14
sweet_and_spicy
Najmilsza rzecz to zdanie 6 z 9 egzaminow z tej sesji na 2 czwórki i 4 piątki😆 nie jest to związane z portalem ale będe mieć teraz wolną głowę do tworzenia😈
Wincej miłości dziołszki❤😘
Ariasparks
A ja bardzo Ci dziękuję za ten post. Za dużo jadu wylało się ostatnio i mam nadzieję, że nie będzie potrzeby przechodzić tego kolejny raz. Wszystkim sprzedającym i kupującym życzę spełnienia w swoich fantazjach i planach. Btw. bardzo cieszę się, że pomiędzy nami - sprzedającymi nie zauważyłam niezdrowej konkurencji, a wsparcie i chęć pomagania sobie. Lubię tę naszą społeczność, bez wyjątku.🥰🫶🏻
Mily post. Ja życzę Wam wszystkim radochy, ogromnych zarobkow, wszystkiego dobrego. Panom życzę obfitych i zajebistych orgazmow. Co do chwalenia się u mnie postój od tygodnia ale nadrobię to na dniach. Pozdrawiam Was jesteście Wszyscy i Wszystkie super ludźmi ♥ nie kłóćmy się zyjmy w zgodach nieporozumienia załatwiajmy bez obelg itd.
temptingFoxy
Znalazłam czas żeby zrobić sobie sesję w nowej bieliźnie. I mogłam się pobawić aparatem
SaraTheBunny
Ja chciałam się pochwalić tym, że ostatnio trafiam na bardzo miłych super klientów, którzy mają podobne upodobania do mnie i bardzo chętnie oglądają mnie w cosplayach i różnych przebierankach co mega mnie jara <3 Dziękuje chłopaki