Dominacja
PannaS
Mój profil Moje oferty
Witam. Jestem tu nowa. Troszkę już poczytałam i zauważyłam, że głównie przeważają tu kobiety dominujące.
Ja natomiast lubię być po tej drugiej stronie, lubię być zdominowana, wykonywać rozkazy.
Proszę o opinię i poradę, czy taka forma jest tutaj również szukana?
0
To jest strona płatna więc będziesz pobierać opłaty za bycie uległą. To sprawia że klienci szukający tutaj uległych Pań stosują argument "płacę to wymagam" i wtedy nawet próbują wymusić samookaleczanie, zmuszanie do prostytucji, wpychanie sobie w otwory różnych przedmiotów które nie powinny się tam znaleźć..
Dlatego uległe poszukują partnerów na innych stronach. Rola osoby dominującej jest bardzo odpowiedzialną rolą i nie polega na krzywdzeniu partnera/partnerki - mało który klient to tutaj rozumie.
MadamJudi
Uważaj! Są tutaj wprawieni manipulatorzy. Nie daj się zniszczyć. Dominacja to sztuka, a nie nienawiść do kobiet :)
Nemessia
Tak ale musisz uważać, bo większość Panów nie ma nic wspólnego z dominacja, będą próbować zrobić ci krzywdę albo żebyś robila coś wbrew sobie. Wiec musisz być po prostu ostrożna i myśleć "trzezwo"