Dominacja

PannaS
Witam. Jestem tu nowa. Troszkę już poczytałam i zauważyłam, że głównie przeważają tu kobiety dominujące. Ja natomiast lubię być po tej drugiej stronie, lubię być zdominowana, wykonywać rozkazy. Proszę o opinię i poradę, czy taka forma jest tutaj również szukana?
JollyAurora
To jest strona płatna więc będziesz pobierać opłaty za bycie uległą. To sprawia że klienci szukający tutaj uległych Pań stosują argument "płacę to wymagam" i wtedy nawet próbują wymusić samookaleczanie, zmuszanie do prostytucji, wpychanie sobie w otwory różnych przedmiotów które nie powinny się tam znaleźć.. Dlatego uległe poszukują partnerów na innych stronach. Rola osoby dominującej jest bardzo odpowiedzialną rolą i nie polega na krzywdzeniu partnera/partnerki - mało który klient to tutaj rozumie.
Wyświetl 1 odpowiedź
MadamJudi
Uważaj! Są tutaj wprawieni manipulatorzy. Nie daj się zniszczyć. Dominacja to sztuka, a nie nienawiść do kobiet :)
Wyświetl 1 odpowiedź
Nemessia
Tak ale musisz uważać, bo większość Panów nie ma nic wspólnego z dominacja, będą próbować zrobić ci krzywdę albo żebyś robila coś wbrew sobie. Wiec musisz być po prostu ostrożna i myśleć "trzezwo"
Wyświetl 1 odpowiedź