Dużo fake'ow
Bandy
Mam pytanie do społeczności, głównie kupujących. Czy często sprzedające oszukują w zamówieniach? Często zamawiam sexting z fotkami na bieżąco i prawie co druga dziewczyna oszukuje i ewidentnie nie są to fotki na bieżąco (widać po oświetleniu, że inna pora dnia, albo ma inny manicure na zdjęciach itd. ) albo nawet to nie są fotki sprzedającej w ogóle bo łatwo rozpoznać kilka różnych ciał itd. mówiąc nonstop, że to są są zdjęcia na bieżąco. Z niektórymi się kłóciłem, zgłaszałem oszustwo adminom, niektóre po tym jak odkryłem same oddawały kasę, z niektórymi już nie miałem siły się ubiegać o swoją rację.
1
temptingFoxy
Najlepszym i najmniej inwazyjnym zabiegiem zdaje się być widoczny gdzieś zegar. Małe jest prawdopodobieństwo, że zrobi się zdjęcie o dosłownie każdej minucie. Ma też wady jak każdy inny sposób. Ja osobiście przy ofertach ze zdjęciami mam napisane, żeby spytać czy mam warunki do ich wykonania. Jeśli nie to omawiam z klientem termin lub jeśli się zgodzi to podsyłam mu więcej zdjęć niż normalnie, z tym że już z galerii
AlexSinn
A panowie, których to spotkało. Zgłaszaliście to do majtko? Reklamowaliście? Bo to przecież jest nie wywiązywanie się z umowy, nie wyobrażam sobie coś takiego zrobić
nsfwflora
ja nie oszukuje nie widze problemu w zrobieniu fotek podczas sextimgu:)
Kasia_XxX69
Dlatego ja osobiście nie robię sexting-ów że zdjęciami na bieżąco. Wolę uniknąć potem wmówienia mi,że nie były na bieżąco, że oszukałam itp. Moje sextingi są opierane na budowaniu napięcia i fantazji a zdjęcia jak najbardziej dodaje gdy uważam to za słuszne. Rez oczywiście uwazam,ze jak najbardziej podkręcają csly sexting, ale bez przesady... Z każdym klientem omawiam to przed rozpoczęciem oferty.
CzarnaInez
Ja jak robię ze zdjęciami na bieżąco to zazwyczaj klient mówi co chce zobaczyć, czy to ma być w lustrze, czy na łóżku itp. wtedy od razu wiadomo że robi się z danej chwili. Często też na takich sextingach mam zegarek na ręku więc też widzi się o której zostało zrobione dane zdjęcie 🥰
DarkMaja
Zawsze robię zdjęcia na bieżąco nawet dla mnie to wygodniejsze niż szukanie po galerii. Są wyjątki, że naprawdę nie mam możliwości w danym momencie na zdjęcia więc przed uprzedzam klienta. Wykonuje wszystko co jest zawarte w ofercie albo to co ustalę wraz z kupującym prywatnie 💋
hejtumartusia
Osobiście robię zdjęcia na bieżąco, jednak upewniaj się, że w opisie oferty dziewczyn jest napisane, że zdjęcia są na bieżąco, albo zapytaj się o to przed usługą . Buziaki ❤️
Madzia_
Jeśli klient pyta o sexting ze zdjęciami na bieżąco, a ja nie mam możliwości aktualnie wykonać takich zdjęć to nie oszukuję tylko informuje, że zdjecia są z galerii, mimo wszystko staram się, żeby były to zdjecia jakby z "jednej sesji", żeby nie różniły się od siebie za bardzo 😊
Dama Kier
Ja zawsze mówię kiedy moge robić na bieżąco a kiedy nie. Często klienci zgadzają się, na gotowe już przeze mnie zdjęcia. Jest to wtedy, gdy po prostu fizycznie nie mam takiej możliwości.... A ktoś w tym momencie chce czat. Natomiast zawsze jest to dogadywanie przed zakupem😉
Marysia01
Ja zawsze wysyłam na bieżąco jeśli mam to zaznaczone w ofercie, zawsze w takiej sytuacji możesz reklamować zamówienie do woli, administracja też będzie widziała że nie są to fotki na bieżąco, jeśli tak jak napisałeś będą to np. Fotki z innym manicure 😊
Może też pomóc wystawianie negatywnych opini po takich czatach, ku ostrzeżeniu innych kupujących
DirtyFeetQueen
Zupełnie tego nie rozumiem, jestem zdania, że jak juz coś robic, to robic uczciwie. Wszelkie oszustwa potem wychodzą na jaw w takich własnie przypadkach. Jeśli nie mam mozliwosci robienia fotek na bieząco, informuje o tym, uzgadniamy czy moga byc z galerii czy moze uda mi sie wymknąc na fotki jakies zeby zrobic. Można tez umówic się na konkretną odpowiadającą godzinę dla obu stron. Prowadzę sextingi w rożnych formach, w razie chęci równiez zapraszam. Wszystko zawsze ustalam przed zapłatą ;)
PuszystaDominika
ja zawsze wysyłam fotki na żywo w zależności od tego jaka jest fabuła - nie da się dopasować zrobionych wcześniej zdjęć do każdego sextingu (moim zdaniem). Jeśli jestem np. poza domem i mogę pisać, ale nie mogę wysyłać fotek to od razu o tym mówię. Nie wyobrażam sobie tak lecieć w kulki. Słabe zachowanie sprzedającej 👎
Joa
Tez jestem tego zdania , nie wyobrażam sobie tak kombinować, bo to znacznie więcej czasu zabiera niż samo zrobienie fotek na bieżąco. A jeżeli ktoś nie chce się rozbierać czy nie chce pokazywać twarzy, to po prostu niech napisze że tego nie robi. Przecież nikt nikomu nie może czegos kazać . To nasz wybór.
czarna_koronka
Jeżeli zależy ci przy następnych zamówieniach o pewnych sprzedających, zapraszam do siebie. Mam oferty w których zdjęcia są robione na bieżąco ale także z gotowych pakietów lub gotowe które mam zapisane a nie udostępnione nigdzie ☺️
Lilla Feet
Cóż, uczciwie przyznam że nie miałam jeszcze okazji mieć wykupionego sekstingu z fotkami, ale nie wyobrażam sobie oszukać - przede wszystkim dlatego, że byłoby to widać.
Tak :) najlepiej się umówić żeby na każdym zdj była np. Karteczka z Twoim nickiem wtedy masz pewność :) niestety sporo sprzedawców uczyniła sobie z tego mega sposób na zarobek - raz narobią fotek i później karmią ludzi tymi samymi zdjęciami.
Dot. Się to też np filmów do zamówionych przedmiotów. Miałem tu tak że 2x coś zamówiłem u pewnej Pani, każde zamówienie robiłem w odstępie czasu kilku miesięcy, więc zamawiałem z różnych kont. Miały być filmy dedykowane dla mnie do zamówienia, a otrzymałem ten sam w obu przypadkach :p