Dzień mężczyzny

Feetamateurgirl
Drodzy Panowie, z okazji Waszego święta chciałam życzyć Wam wszystkiego najlepszego :) Dużo uśmiechu, pięknego słońca cały dzień, drineczka wieczorem, dobrego lodzika przed snem oraz spełnienia zawodowego i spełnienia marzeń! Naj, naj! 💋
anian333
10 marca jest 69. dniem roku. Przypadek? Nie sądzę... Kochani Mężczyźni- bądźcie rozpieszczani nie tylko dzisiaj, ale przez cały rok.
DarkMaja
Wszystkiego najlepszego Panowie! Spełnienia marzeń dla Was wszystkich i niezapomnianych orgazmów pełnych Waszych fantazji! ✨💋 przesyłam całusy
czarna_koronka
Panowie! Z okazji Dnia Mężczyzny życzę Wam, żebyście zawsze mieli twarde… postanowienia, niekończące się pokłady energii (nie tylko w pracy) i niezawodne narzędzia do realizacji swoich pragnień. Niech Wasze życie będzie pełne gorących wrażeń, długich… wieczorów w świetnym towarzystwie i namiętności, która nigdy nie słabnie. Spełniajcie swoje marzenia – te grzeczne i te mniej! Wszystkiego pikantnego! 😈💖
MissElissaBat
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich panówm tutaj <3 Dużo przyjemności, niezapomnianych chwil i słodkości <3
broken_sluts
Podpinam się i caluje tam gdzie lubicie🤪❤️‍🩹
kocicadlaPana
Oczywiście dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego ❤️
Kam X
Co prawda nie piję już alkoholu, a lodzika nie ma mi kto zrobić, ale resztę biorę ;) Bardzo dziękuję za życzenia :) :*
AlexSinn
Wszystkiego najlepszego panowie 😺
SweetAva
Wszystkiego naj panowie 💋❤️
Ur Petite Kitty
Również życzę, wszystkiego najlepszego ;)
prosze_blagam_cuck
No dzięki, jako uległy sługus życzę Waszym mężczyznom dobrego lodzika od Was i sprzedaży gumek w dobrej cenie :D
Wyświetl 2 odpowiedzi
JollyAurora
Dołączam się do życzeń drodzy Panowie 🥰