Dziś, 19 stycznia 2024 r., obchodzony jest Międzynarodowy Dzień Fetyszu
Lukas B. (admin)
Wywodzi się z Wielkiej Brytanii, ale obchodzone jest na całym świecie. Święto przypada na trzeci piątek stycznia każdego roku i ma na celu promowanie społeczności BDSM i podnoszenie świadomości na temat fetyszyzmu w ogóle.
Czy przygotujesz jakieś wyjątkowe oferty na ten wyjątkowy dzień?
5
Gigixxx
Napisz do mnie a ja sprawdzę siebie czy podołam zadanku 😇
temptingFoxy
Nie ma takiej rzeczy której już bym nie zaoferowała, ale jestem pewna, że jeśli do mnie napiszesz, wspólnie użyjemy naszej wyobraźni i poszerzymy granice tego co doświadczalne <3
SlodkaOfelia
Mam super mokre pachnance majteczki i zabaweczki. oprocz tego wiele innych smakolykow ) zapraszam serdecznie)
Mrs.Allice
Serdecznie zapraszam każdą chętną osobę do kontaktu ze mną.
Z chęcią poświętuję razem z wami 😈 Czułam, że jestem w klimacie już dawno, nawet w czasach kiedy nie potrafiłam tego nazwać i nie wiedziałam co to jest. Umiem pięknie wprowadzić i poprowadzić. No i przede wszystkim nawet podczas jednorazowych spotkań ze mną poczuć można, że nie jestem w tym fetyszu tylko portfelem ;) ale także i sercem i pożądaniem.
Serdecznie zapraszam, bo czuję, że to kolejne moje święto ♥
anian333
To ja dodam swoje czarne, brudne, sztywne skarpety po robocie przy drzewie. Było dużo potu a w fetyszu to najważniejsze. Rura (skarpetki) musi je****ć- jak w piosence
sweet_and_spicy
U mnie dziś do każdego zakupu (przesyłki kurierskiej) pół h sextingu gratis lub ocena w formie głosówki😈