erotyka
Malu69
Hej, mam dla Was pytanie:
Czy zdarzyło się Wam kiedyś, że jakaś myśl albo fantazja całkowicie Was pochłonęła, nie dawała spokoju i zmusiła do działania?
Ja czasem tak mam i uwielbiam, kiedy słowa potrafią rozpalić więcej niż dotyk.
Podzielcie się swoimi historiami — chętnie poczytam 💦💦💦
1
Myszka30
W sumie to nie było subtelne.. w każdej ciąży miałam taką ochotę na anal, że... połączenie 3w1 to był dopiero orgazm... nigdy nie miałam tak intensywnych orgazmów jak wtedy. 🫣
Miałam też kobietę, starszego prawie 20 lat faceta jako siksa.
A jeśli chodzi o takie niewytłumaczalne niczym rozpalenie to mój mąż, na jego widok, czy dźwięk głosu, śmiechu, muśnięcie wiatru, gdy przechodzi obok od razu robię tam głupie błędy, że gdyby zapytał ile to 2+2 pewnie bym się pomyliła 😃😅🫠
PuszystaDominika
u mnie to się jakoś złożyło w szkole średniej. Zaczął mnie pociągać ksiądz który uczył religii. No i jakieś tam działania były ale nie zdradzę więcej xd
Mrs.Allice
W szkole średniej robiłam wszystko by być zauważoną przez nauczyciela matematyki. Najlepsze jest to, że ja turbo dobrze radziłam sobie z matmą, a on dawał osobne spotkania w ramach pomocy w konkretni dni tygodnia, więc specjalnie popełniałam błędy. Nic z tego nie było [*] ale co sobie pofantazjowalam to moje
anian333
Mnie nie daje spokoju myśl o trójkącie lub ewentualnie swingu.
Trójkąt ja i 2 M
Partner bardziej skłania się do swingu, ale tutaj pojawia się mój strach przed obcymi....