Fetysz tyłka

Stiky
Pytanie pewnie bardziej do kupujących ale nie ograniczam, że tylko :) jestem fanatykiem damskich pup, tyłków, dupeczek i wszelakich innych synonimów tej cudownej części ciała u płci pięknej. Szukam czegoś co najbardziej odda zapach tyłka i jego smak(ale nie scat). Oferty w której znajdę majtki, korek, rajstopy itp. - najlepszy nośnik zapachu jaki kupiliście, najlepiej w opcji z wideo :) Które sprzedające polecacie w kontekście zapachu dupeczki? Są inni fanatycy ? :)
dghfdrffxvbnnkkdzmf
nie wiem czy nie chcesz czystego scatu, czy w ogóle nie tolerujesz go. Jeśli jest akceptowalny w niewielkiej ilości, to ja kiedyś zamawiałem lizaki zanurzone w polewie czekoladowej. Tak naprawdę zanim dojechały to i tak trochę wytarły się w folię. Więc potem na lizaku zostaje stosunkowo niedużo, przylepione mocno i jak wkłada się je do ust to jest cudownie. Normalny słodki smak lizaka i do tego nieintensywny, ale wyraźny głęboki smak czekoladki przenikający wszystko. Dosłownie niebo w gębie.
Wyświetl 1 odpowiedź
Ola la
Zapraszam do siebie- a nóż spodoba Ci się mój tyleczek🩷💋😈 Mogę ponosić rajstopki, majteczki, korek albo coś wspólnie wymyślimy 😊Mam za sobą wiele takich i podobnych realizacji zakończonych pełnym zadowoleniem zamawiającego 🚀🩷😈😊❤️
caerum
zapraszam do siebie, pracuje zdalnie po 8-10 z domku, mogę zaoferować rajstopki lub majtki po całym takim dniu siedzenia <3
TomekWilczak6
Szczerze od serca polecam Ci przyjacielu rajstopy po całym dniu kobiety która ma siedzącą pracę. Rajstopy oczywiście na ciało bez majtek, jak tylko powąchasz wytrysk gwarantowany 🍌💦💦💦
Wyświetl 3 odpowiedzi
Czechgirl
Kalhotky 😘 majtki, tanga. Lubię też patrzeć na tyłki ładnych dziewcząt.😇😈♥️🤭
DirtyFeetQueen
Zapraszam, napewno cos dla Ciebie znajde 🥰
anian333
Idealny zapach z dupki zostawiam na stringach. Ale koreczek analny też. Jest kuszący. Zawsze można połączyć jedna i drugą ofertę:-)
DirtyPants69
Zapraszam , gwarantuje cudowny zapach i podniecenie
LilyWanily
Zapraszam do mnie :)
TwojaRudaTotka
Zapraszam do mnie sądzę że długo noszone stringi oraz korek analny będą dla ciebie satysfakcjonującym wyborem 💋
Miaa_
Zapraszam 😊
hejtumartusia
Wydaje mi się, że majtki długo noszone będą idealnym wyborem. Mogłabym też wysłać je zawinięte w koreczek analny po zabawie, by były lepsze wrażenia, zapachy i klimat ❤️ zainteresowanych zapraszam, chętnie zrealizuję taką ofertę
Feetamateurgirl
Wpadaj - duża dupa to i dużo radości;)
Ola la
Mój tyłeczek zaprasza do siebie😈❤️ Majteczki, rajstopki, scat, fart fetish i wiele wiele więcej 😈😘😃❤️‍🔥
Zbynioszek
Jeśli już wywołujesz do tablicy fanatyków pup i tego co się z nich wydobywa to ja mam chyba największa słabość do bąków wydobywających się ze zgrabnych dupci pięknych pań. Tylko nie wiem czy da się taki fetysz zaspokoić wysyłkowo.
Wyświetl 2 odpowiedzi
Stiky
Kupujący albo się wstydzą albo nie gustują w damskich tyłeczkach. Otwórzmy się więc na oferty. Drogie Panie pragnę Waszych dupeczek. Co mogę od Was kupić żeby ją dostać ? :)
Wyświetl 9 odpowiedzi
Fajna_Czarnulka
Osobiście robilam 2 pary majtek takich na zyczenie z zapachem drugiej dziurki. Podcieralam się ale nie dokładnie,ale żeby również mocno nie było widać na nich kupki. Zapach wyszedł tak jako powinnien byc. Również kwestią mycia. Czy Pan zyczy sobie mycia czy np ominąć tyleczek na te dni noszenia. Kwestią dogadania wszystkiego bardzo dokładnie przez zakupem
Sługa11
Też uwielbiam tyłeczki najlepsze to te duże naturalne, im większy tym lepszy. Ja lubię np jeść coś co było w tylko żelki batony fajne połączenie zapachu i smaku oraz taki wstęp do scatu
Wyświetl 9 odpowiedzi