Film plus wysyłka

KółkoFerdynand
Witam szanowne Panie! Chciałbym aby któraś z was nagrała dla mnie film i wysłała mi swoja bieliznę. Filmk jaki mi się marzy to piękny pokaz zadowalania twojej brzoskwinki, rozpoczęty delikatnym striptizem. Zmysłowo ściągasz swe odzienie by zostać jedynie w majteczkach. Następnie w nich zaczynasz swą podróż ku szczytowi ! Dotykając się przez nie wcierasz swoje soczki w materiał... Później ściągasz je i działasz bez lecz raz na jakiś czas łapiesz i zostawiasz na nich swój smaczek i zapach. Chętnie też zobaczę jak zwijasz je i zapraszasz do środka by nasiąknely wszystkim co tak pięknie pachnie i smakuje ! Cała tobą, całym smakiem i orgazmem ! Chciałbym aby były tak mokre jak ty sama jesteś ! Następnie pakujesz je próżniowo i wysyłasz do mnie. Ja czując twój zapach i widząc zabawę, oplotę nim swe przyrodzenie i do tego pięknego filmu wystrzele wprost na nie ! Proszę jednak aby Cipoeczka była czysta i pachnąca, nie jestem wielkim zwolennikiem długo noszonej bielizny a raczej zapachu i smaku pięknej cipeczki ❤️ Propozycje wraz z cenami proszę zostawić w komentarzach. Pozdrawiam 😉
Shiva
Jeśli woreczek strunowy wystarczy to zerknij na mój profil ❤️
Nemessia
Zapraszam, jeśli jednak skusiłbyś się na pakowanie w woreczku strunowym
Jsuzi
Zapraszam coś wybierzemy
LaskaXXL
Zapraszam 🙋♀️
Bad_g1rl
Zapraszam, mam sporo ofert + wideo z noszenia;)
Likap
Zapraszam ❤️ 😈
Gorąca Latynoska
Zapraszam Pana do siebie jeśli jest Pan zainteresowany realizacją takiego zamówienia u mnie
Alicccja
Chetnie, robiłam juz cos takiego 🩲😈🥵
Alyssa
Zapraszam do mnie:)
Doświadczona_kotka
Chętnie zrealizuje 💕