Filmy z przyjaciółką - co byś chciał obejrzeć?

Shiva
Wkrótce będę nocować kilka dni u mojej przyjaciółki, planujemy nagrać dla Was kilka materiałów 🤩 Pytanie, co byście chcieli zobaczyć? *Bez nagości, seksu. Tylko bielizna i ewentualnie delikatne dotykanie się po ciałach Obie jesteśmy dominujące 😚 więc w tym klimacie też na pewno coś będziemy nagrywać
dghfdrffxvbnnkkdzmf
chętnie bym zobaczył wzajemnie lizanie stóp, mocne i wulgarne wpychanie ich do ust aż do przesady. Albo chociaż zmuszanie do wąchania skarpetek lub majtek. Zakładanie ich na twarz i przyciskanie do twarzy, wpychanie do ust.
Wyświetl 4 odpowiedzi
Dzd
Chętnie bym obejrzal jak zmieniacie majteczki nie musi być przed kamerą może być prezentacja :*
slodkiptys
- pokazywanie swoich stóp w pończochach albo kabaretkach. Stopy będą pokazywane w różnych pozycjach - kuszenie ciałem i stopami w rajstopach. Jesteście ubrane np. w spódniczkę, rajstopy , szpilki itp. (ubiór jak do kluba , dyskoteka itp.) Pokazujecie jak jesteście ubrane i zdejmujecie szpilki. Następnie pokazujecie, jak wyglądają wasze nogi i stopy w rajstopach. - Robicie footjob w rajstopach lub poczochach
SprawięCiRadość
Wow jestem zaskoczony bo na majtkomacie mało takich filmików gdzie dwie przyjaciółki razme się bawią :) Mi się marzy filmik gdzie we dwie najpierw kusie a potem namiętnie się całujecie i się rozbieracje. Całowanie całego ciała na pzremiennie i dotykanie Fajna opcja też wąchanie i lizanie majteczek swoich (Ty jej a ona Twoje) Mam wiele pomysłów ale też nie wiem na ile możecie sobie pozwolić :) Pozdrawiam i dziękuję że wpadłaś na cudowny pomysł i nie mogę się doczekać co wymyślicie :)
Wyświetl 3 odpowiedzi