Fotki do zamówień

Mrs.Allice
Hej moje drogie! Mam takie pytanko - jak ktoś zamawia u was paczuszkę, a do paczuszki zdjęcia to kiedy podsyłacie fotki? Powiedzmy, że sprzedaję jednodniowe majteczki + fotki, to ja robię tak, że fotki wysyłam dopiero w momencie odbioru wysyłki, ma to dla mnie taki sens. Jeśli jednak ktoś poprosi o szybsze ich dostarczenie to nie ma problemu, ale jeśli nic nie piszę to sama z siebie wysyłam je dopiero, jak widzę odbiór. Jak mam okres noszenia dłuższy niż jeden dzień, to codziennie wyślę jedno zdjęcie, ale cały pakiet, który jest zawarty w treści oferty (np. 30 zdjęć w treści oferty) dostarczam także dopiero po odbiorze paczki. Jak wy to robicie? Czy któraś z was myśli podobnie do mnie, czy od razu wysyła zdjęcia? Albo tuż po wysłaniu paczki na przykład. Pytam z czystej ciekawości 🥰
SaraTheBunny
Ja zwykle dołączam w gratisie do zamówienia wideo krótkie z masturbacji lub noszenia/ produkcji, zależy od tego co wysyłam ^^ I zawsze podsylam w dniu wyslania przesylki zeby klient po odbiorze mogl sobie obejrzec :3
Wyświetl 1 odpowiedź
Niunia04
Ja też zawsze filmiki/rozkazy/zdjęcia wysyłam dopiero po odbiorze paczki. Chyba że klient jest mega fajny miły itd to też tak o w trakcie oczekiwania na wysyłkę wyślę 1-2 zdjęcie gratisowo jakiś stópek czy tam w bieliźnie
sweet_and_spicy
A ja poprostu pytam, nie widze zadnej roznicy w tym kiedy wysle🙃
Wyświetl 3 odpowiedzi
CzarnaInez
Ja np filmik z masturbacji w majtkach wysyłam wtedy, jak wyśle wysyłkę. Zdjęcia w pakiecie tak samo. Jeśli zdjęcia na bieżąco z każdego dnia noszenia to przeważnie wieczorem wysyłam z całego dnia ❤️
SEXICZARNULA18
Odrazu po odbiorze paczki wysyłam fotki 💖
Wyświetl 1 odpowiedź