Gdzie wrzucacie długie filmiki?

DeadAngel
Hej gdzie wrzucacie filmiki dluzsze niz 2 minuty zeby wygenerowac link i wystawic oferte?Wiem ze na megawrzuta i na wetransfer ale np takich 3-6/10 minutowych nie przetworzy mi.Na dysku google jak wstawiam oferte to gdy probowalam kliknac w link jako klient to wyskakuje ze trzeba sie logowac na moje konto google?Macie jakas stronke darmowa do polecenia?Mam kilka zamowien a nie mam jak przetworzyc na link tak dlugiego filmiku🙏
JayEyen448
najlepsza megawrzuta, wetransfer
Shinepearl
Nie chce robić nowego tematu ale widzę że wrzucacie na majtkimat też wideo no a u mnie klikam filmik i chce kliknąć dalej i nie idzie nic a nic . Zdjęcia normalnie ale wideo nie chce się załączyć …
Wyświetl 9 odpowiedzi
Klaudi23
Dysk Google 🙂
NastkaDeluxe
Polecam najpierw je skompresować w aplikacjach typu video compressor, mniej miejsca zajmują. Potem najlepiej wrzucić na majtkomat, ja czasem używam też internxt, ale tam jest limit kilku GB darmowej pamięci
Agathaag
Wewnętrznie masz opcje "pliki" najszybciej i pozostają w dobrych rozdzielczościach
SaraTheBunny
dysk google tylko musisz ustawić w udostępnianiu linku dla wszystkich a nie prywatny 💗
Niunia04
Na majtkomat
Wyświetl 2 odpowiedzi
Venus
Ja tutaj na majtkomat i na dysk Google. Jak chcesz wrzucać na dysk to musisz wejść w ustawiania dostępu tego pliku i ustawić dostęp dla każdego kto ma link
CzarnaInez
Ja wrzucam tu na majtkomacie takie 🥰