Głosówka za darmo - za scenariusz. Majtkomat usunął moją ofertę. Co o tym sądzicie?

___Flat_White___
Cześć Wam! Piszę do zarówno kupujących jak i sprzedających na portalu. Od długiego czasu na forum "oferty sprzedających" miałam jeden swój utworzony temat. Była to możliwość otrzymania mojej głosówki za darmo jeśli napisało się dla mnie scenariusz - co ma się znajdować na nagraniu. Post cieszył się dużym zainteresowaniem. Nieustannie pisałam tam z kupującymi. Dodawałam nowopowstałe oferty nagrań według Waszych pomysłów. Dzisiaj okazało się, że bez uprzedzenia, majtkomat usunął mój post na forum. 😟 W tej zakładce forum nieustannie pojawiają się nowe posty. Najczęściej bez komentarzy czy reakcji. Często to jedynie wrzucony link do oferty bez dodatkowego opisu. Czuję się więc bardzo niesprawiedliwie potraktowana.😔 Mając tylko jedno miejsce w którym się reklamuję i angażując się w to... nie spamuję i nie czuję bym robiła coś nie tak...😟 Bardzo proszę o opinię i Wasze zdanie w tym temacie - zarówno kupujących i sprzedających. Co sądzicie o tym temacie? 🧐 Zależy mi jedynie na opinii! Może powinnam utworzyć ten post forum w innym miejscu? Coś doradzicie? Czekam na wiadomość! Zmartwiona Majeczka🥲
wolaf
Pomysł ekstra, jak najbardziej powinien zostać na swoim miejscu!
Misiek237
Pomysł był ciekawy i jak sama piszesz cieszył się zainteresowaniem ale może właściciel portalu uznał, że niema z tego korzyści. „Za darmo” nie pasuje pewnie do regulaminu. (Jak np. Na Allegro nie może być w opisie „cena do negocjacji” bo aukcja będzie usunięta. Poproś o podanie konkretnej przyczyny. Być może chodzi tylko o użycie kluczowych słów w nazwie.
Kasia_XxX69
Totalnie bez sensu.. ani to nie był spam,ani sama nie podbijałaś niczego,ani nikt nie pisał "up" czy dawał serduszko,żebyś była na pierwszym miejscu. Post sobie wisiał i tyle. Nie zgadzam się z decyzją majtkomatu i usunięciu tego posta i nie znajduje argumentu.. 🩷👐⭐🙂
Kamilminio 699669
To Pani decyzja co Pani wystawia. Nic im do tego
___Flat_White___
Dla uściślenia - głosówka jest za darmo tylko dla pomysłodawcy. Udostępniony pod jego wpisem link jest do oferty, którą można kupić. Kupujący widzi więc cały proces tworzenia. Wie czego się spodziewać po głosówce. Niektórzy nawet czekają na te wybrane. 🥺 Policzyłam i sprzedaż z takich ofert z Waszym pomysłem łącznie wynosi już 103 sprzedane głosówki! Jesteście niesamowici! 😍😍😍
Agathaag
Nie zlinczujcie mnie od razu ! Ale; Wcale się nie dziwię, majtkomat to miejsce w którym usługi czy rzeczy sprzedaje się za pieniądze. Więc cała logika czegoś "za darmo" nie powinna się tu znaleźć. Osobiście mnie "to tito" . Ale rozumiem stanowisko majtkomatu. Majtkomat nic z tego nie ma... Rozumiem też cały zamysł "za darmo" on jest świetny.. Bo napędzi fanów którzy coś później jednak kupią. Ale jednak start tematu dla majtkomatu jest spalony bo nic z tego nie ma. Sama często dodaje coś (od siebie) w formie bonusu dla klienta który jest miły i wyrozumiały czy też z podziekowania że akurat wybrał mnie. Ale to już jednak następuje po zakupie.
Wyświetl 4 odpowiedzi
haniia
A jeśli możliwość, że wiele osób post zgłaszało? Daj update jeśli portal odpisze na Twoje zapytanie bo sama często zaglądałam do tego wątku mimo, że to nie mój konten. Imo uważam, że była to dla Ciebie za duża reklama i niektóre to bolało :)
Pani Alicja
Post pomysłowy, bardzo mi się podobał. Szkoda, że został usunięty. Koniecznie napisz do portalu, może jeszcze uda się coś z tym zrobić. Kosztowało Cię to sporo pracy i czasu. Powodzenia! 👑
fifi384
Przykra sytuacja, pomysł był bardzo ciekawy. Fajny sposób na integrację pomiędzy sprzedającą, a potencjalnym kupcem. Post kompletnie nie szkodził i uważam, że nie powinien zostać usunięty. Dla ciebie Maja brawa za wprowadzenie powiewu świeżości na portalu.
Stopkojebca_Misiek
Mega slabo, pomysł był fajny, pokazywał zaangażowanie Majki, każdy mógł skorzystać i wynieść coś fajnego, plus przekonać się, że przygotowuje treści wysokiej klasy!!! Totalnie bez sensu że zabawa została usunięta
Kubuś222
Szkoda że usunięto twój post on był super
Greg27
Pomysł bardzo fajny, ciekawa odmiana na majtkomacie, San chętnie korzystałem i z tego co wiem miało spore zainteresowanie, nie jestem zadowolony ze administracja usunęła post za co wielki minus dla strony, Dla Majki wielkie brawa za pomysł i wprowadzenie czegoś nowego dla wszystkich użytkowników obu stron tego portalu, być może ktoś zgłosił ten post .
Vinek
Świetny i nowatorski pomysł promocji. Spotkał się z dużym zainteresowaniem. To skandal że został usunięty i w dodatku bez powodu. Mam nadzieję że temat zostanie przywrócony. Jestem ciekawy uzasadnienia serwisu…
Wyświetl 1 odpowiedź
Kibelek 100
Proszę PANI to nie sprawiedliwe jeżeli coś jest dobre nie można tego zawiesić Proszę Pani
suprise
W sumie zastanawiające. Z tego co kojarzę to nie było tam chyba nic co by łamało regulamin. Może uznali, że w nieodpowiednim dziale na forum? Bo rozumiem, że oferta jest nadal możliwa do zakupu na stronie? Szkoda w sumie jakby to ogłoszenie miało całkowicie zniknąć
sweet_and_spicy
Ale..dlaczego? Przeciez post wisiał długo i sama tam często wchodziłam poczytać. Pytałaś o uzasadnienie?
Wyświetl 4 odpowiedzi
CzarnaInez
Jak dla mnie post był super, zbierasz sobie klientów, nie spamujesz, przy okazji tak na prawdę któraś może sobie podpatrzeć też pomysł na film, znaleźć inspirację. Szkoda że usunięto. 🥺