Ile idzie wysyłka do klienta?

Chocolate_6969
Witam. Mam pytanie . Ile idzie dokładnie wysyłka do klienta? Klient może odebrać ją za tydzień w piątek lub sobotę tylko bo później go nie ma. Wysyłka paczkomatem
inqgnito312
Jak sprzedająca nadała paczkę do paczkomatu wczoraj o 17:34 to jest szansa że do jutra przyjdzie czy dopiero w poniedziałek?
Wyświetl 14 odpowiedzi
Feetamateurgirl
Nadaje około 07:00i tego samego dnia zabiera kurier koło 15. Przesyłka jest dnia kolejnego :) InPost jest mega szybki. Warto pojechać do paczkomatu który jest w ruchliwym miejscu i dużo paczek przez niego przechodzi
pies66
Najważniejsze jest drogie Panie, abyście umieszczały paczke w paczkomacie rano lub wczesnym popołudniem. Wtedy w ten sam dzień ruszają one w dalszą drogę. Dzień później klient może cieszyć się swoją paczka :) nigdy nie czekałem dłużej.
Wyświetl 6 odpowiedzi
Królowa Uległych
24 h
Feetamateurgirl
We wtorek o 17:20 wsadziłam do paczkomatu paczkę a następnego dnia o 13:00 była do odbioru w innym województwie. Kwestia kiedy nastąpi wyciągnięcie z paczkomatu.
julcia2001
ja na inpost liczę zwykle 2 pełne dni robocze (czyli np nadana w poniedziałek rano będzie we wtorek pod wieczór, ale nadana w poniedziałek wieczorem będzie w środę rano)
vegii
48h jest na odbiór, a idzie zwykle 24h jeśli do południa nadana
sweet_and_spicy
Wyslalabym w srode, na miejscu bedzie w czwartek i ma czas do soboty rano na odbior