Info i prośba do Panów
_III_III_III_
Mój profil Moje oferty
W związku z tym, ze często otrzymujemy jako Sprzedające propozycje cenowe od Was Panowie chciałabym poinformować bo chyba nie zdajcie sobie z tego sprawy proponując bardzo niskie ceny, że:
1. To My jako Sprzedające opłacamy koszt wysyłki (od 11,99 do 20,99 w zależności od rozmiaru paczki).
2. 24% prowizji pobiera Majtkomat.
Jeśli chodzi o oferty wysyłkowe.
Oferty do pobrania oraz napiwki i patronaty to też 24% prowizji dla Majtkomatu.
Stąd Nasze ceny takie, a nie inne.
Wiec bardzo proszę Panowie bierzcie to pod uwagę proponując czasem śmieszne kwoty.
Buźka💋
57
"W związku z tym, ze często otrzymujemy jako Sprzedające propozycje cenowe od Was Panowie chciałabym poinformować bo chyba nie zdajcie sobie z tego sprawy proponując bardzo niskie ceny," To bywa subiektywne. Z jednej strony z moich obserwacji wynika, że taka cenowa średnia za różne rzeczy to dajmy na to 80-150/200 zł. Wiadomo jednak, że wszystko zależy od specyfiki zamówienia oraz oczekiwań sprzedającej oraz klienta. Idealnie jest szukać w negocjacjach tego typu złotego środka. :)
W pełni rozumiem dodatkowe koszty niejako wymuszone przez stronę jeśli chodzi o cenę ofert, jednak pragnę zauważyć, że pod wieloma postami w sekcji popytu pozwala sobie Pani na wyrażanie swojego niezadowolenia z faktu zaproponowania przez kupującego takiej a nie innej ceny. Moim zdaniem jest to o tyle nieeleganckie o ile każdy ma tutaj prawo przestawić swoją propozycję cenową za określoną usługę a rynek sam zweryfikuje czy cena jest odpowiednia czy też nie. Usługa jest warta tyle za ile jakaś sprzedająca jest ją w stanie wykonać i kilka razy zdarzyło się, że pomimo przytyku z Pani strony co do oferowanej ceny inne sprzedające stwierdziły, że mogą wykonać coś takiego za podaną kwotę :) każdy ma do tego prawo i nie bardzo rozumiem co tak częste przypominanie o kosztach związanych z zamówieniami czy też wysyłką ma na celu :)) pozdrawiam.
I teraz moje trzy grosze. Oczywiście też popieram. To oczywiste i zrozumiałe, że sprzedająca chce z tego więcej niż 5 zł. Mnie jednak ciekawi coś innego. Jestem tu długo. Wiem o co proszę, wiem że moje prośby są często niestandardowe itp. ale bardzo wiele Pań nie jest w stanie tego uszanować. Przykładowo otwieram wątek filmu les, double handjob, smegma pussy albo inne i wiele z was pisze pejoratywnie aby zaznaczyć tylko swoją niechęć i niezadowolenie albo aby wywalić swoje nie umocowane w faktach lęki. Odpowiedzi są w stylu : "I to pewnie za 200 zł", "W życiu tego nie zrobię za mniej niż 50 kawałków" itp. Rozumiem tupnięcie nogą, manifest. Jednak stoi to w pewnej sprzeczności z deklarowaną otwartością i profesjonalizmem. Dostaje też zaczepne pułapki słowne typu "ciekawe za ile to sprzedajesz" albo elaboraty od Pań że nie "wytłumaczyłem drobiazgowo swojego fetyszu, nie podałem takich a takich danych...." Kiedy wchodzę na konwersacje priv odnoszę się do wszystkich obiekcji niektóre Panie myślą, że mnie wmanewrują w "maliny", uprzedmiotowią, nadadzą etykietkę "dworcowego zboka". To naprawdę na portalu z fetyszami jest nieprofesjonalne. Wydawać by się mogło, że kto jak kto ale specjalistki od realizowania męskich fantazji powinni to wiedzieć. Nie wspominając już o wybiórczej moralności . Przykładowo sprzedawanie zarazków w gilach nie oburza bo przecież klient dorosły ale filmik z brudną cipką to już profanacja. Czyli że moralność jest chwiejna? W tym przydługim celowo wpisie bo akurat mnie wzięło na filozofowanie zmierzam do jednej konkluzji. Z mojej strony drogie panie. Chcecie pieniędzy. Zgoda ale ja oczekuje w zamian profesjonalnego podejścia bez podskórnych podjazdów, przytyków, kpin itp. Czy potrafię dobrze zapłacić? Tak znacznie ponad średnią. Ciekawe tylko że chyba nie wszystkie Panie są odpowiednio w stanie podejść to niestandardowych zamówień. Czasem być może hmm nie wiem dziwnym jesrt to, że klient oferuje owszem sporo ale ma też wymagania. Może czasem zbyt precyzyjne scenariusze i różnorodność wbrew obiegowej opinii za miast dodawać kolorytu paraliżuje.
Jedna z Pań mi mówiła że zarabia 6k miesięcznie na reke, więc chyba nie ma na co narzekać? Szczerze to wam zazdroszczę takiej wygodnej pracy. Ja muszę włożyć dużo więcej wysiłku żeby coś zarobić. 5 dni w tygodniu o 8 do roboty i się tam męczyć 8 godzin, jeszcze dochodzą dojazdy, a zarobki o jakieś marne 2-3k większe...
SexiBunia
Plus koszt pakowania koperta taśma pojemnik woreczek strunowy itp to też koszt chyba nikt nie chce dostać np.majtek zapakowanych w worek na śmieci
Ja dopiszę od siebie że Panie sprzedające to nie towar na rynku i z doświadczenia zauważyłem że miły gest w postaci napiwku czy kupowania u jednej Pani kulku ofert daje plusy :)
Zastanówcie się czasem za nim napiszecie do danej Pani że 30-40-50 zł to duża cena i czy nie da się za mniej bo to tylko zniechęca a i wy sam siebie stawiacie w świetle mało atrakcyjnym.
Wiadome jest to że każda spzredająca chcą tu zarobić ale (troszkę chęci i otwartości) przyczyni się do tego że dana Pani inaczej podejdzie do was a paczkę czy inną ofertę jaką kupicie rozweseli was i pokaże że warto pokazać i postarać się o to aby zostać zauważonym i dostawać coś WIĘCEJ niż zwykły targujący się o grosze facet
_III_III_III_
Już nie chciałam tak wszystkiego wypisywać bo wiadomo, że Panowie i tak nie czytają, ale dziękuję dziewczyny za odzew😘😘😘
sweet_and_spicy
A ja tylko dodam że 24% jest również pobierane od kwoty jaką wydajemy na wysyłkę, czyli przy paczkach nie jest to np 100 (cena ogólna) - przesyłka - 24% tylko całość