Jak zyskać wiecej klientów ?

SeksiMałolata19
Jestem tu dlugi czas, mam duzo ofert wydaje mi sie ze ceny nie sa tez wysokie(napewno sa wyższe) a klientów jest kilka na miesiac a nawet przez dwa miesiace ani jednego. Czy macie jakies pomysły jak urozmaicić profil zeby przyciągać do siebie klientów ?
Prywatna szmata
Moim zdaniem, jako klienta, uważam, że najważniejszą rolę odgrywa opis produktu i zdjęcia. Przykładowo, jeżeli jakaś dziewczyna wystawi na sprzedaż swoje używane trampki z jednym ich zdjęciem i opisem "sprzedam brudne buty", to nie zyska zbyt wielu chętnych. Natomiast jak druga dziewczyna wstawi takie same buty i parę zdjęć prezentujące te buciki z każdej strony, w środku i podeszwy i doda opis "przepocone i śmierdzące buciki dla śmiecia", to moim zdaniem zyska więcej chętnych na zakup tych butów.
Wyświetl 3 odpowiedzi
SaraTheBunny
Niestety nie mam jak zerknąć na twoj profil, ale widzę, że nie masz profilowego, więc zaczęłabym od uzupełnienia profilu <3 Warto też zerknąć na to co podpowiada majtkomat https://www.majtkomat.pl/moj-przeglad/jak-odniesc-sukces
Wyświetl 5 odpowiedzi
Gigixxx
Też mam podobnie, zawsze mnie zastanawia jak to możliwe mieć dużo polubień albo sprzedanych ofert...
Anuaritka
Szczerze mówiąc chyba nie ma żadnego złotego środka na większą liczbę klientów. Majtkomat ostatnio dość mocno się wybił, przez co jest wiele nowych sprzedających, a kupujących jakby mniej, sporo osób znika chociażby przez wyrzuty sumienia, że znów tu coś kupiło. Ciężko jest się przebić, nam, sprzedającym, ze względu też na fakt że ofert jest od groma i tak naprawdę nie da się praktycznie wrzucić nic nowego, co rzuciłoby się w oczy, bo na pewno coś podobnego lub takiego samego już tutaj jest dodane. Sporo osób ostatnio narzekało na brak ruchu, ja zauważyłam, że sporo kupujących albo usuwa konta, albo są blokowani, albo już tu nie wchodzą. Jeszcze rok temu dało radę tu zarobić dość sporo, teraz to trzeba raczej traktować jako dorobienie jakichś groszowych spraw na paczkę fajek albo winko do filmu wieczorem 🤷
Wyświetl 8 odpowiedzi