Jakich filmików/ zdjęć wam tutaj brakuje Panowie?

Marysia01
Jakiego typu filmików/ zdjęć wam tutaj brakuje Panowie? Może czegoś nagrywanego z uległym, może coś solo Może jakaś konkretna tematyka zdjęć? Chętnie się dowiem, szukam inspiracji 😈🥰
Kubuś$
Mało jest filmów z anala , najlepiej że spustem w dupci a potem zbliżenie na wypływająca spermę
Wyświetl 6 odpowiedzi
Stopomen
Spody z twarza.
Wyświetl 2 odpowiedzi
Kr4v4t_77
Z wypiętym tyłkiem do kamery na prostych nogach, tak żeby było pusię widać 😁😋😘
Wyświetl 9 odpowiedzi
Kam X
Brakuje mi tutaj filmików, na których sprzedająca obciąga kilka dildosów, przyczepionych np. do ściany, dookoła niej albo "POV".
Wyświetl 5 odpowiedzi
Fux
Zdjęcie dupy tz.wypinka
Wyświetl 12 odpowiedzi
KooochamTwojZapach
Filmik jak w majteczkach ocierasz się o poduszkę a pózniej bez do orgazmu
Wyświetl 6 odpowiedzi
ArturroBB
hej:) najbardziej podniecaja mnie zdjecia w sexi stroju np stroj uczennicy :)
Wyświetl 12 odpowiedzi
___Flat_White___
A ja sprecyzuję... jakiś filmików CUCKOLD Wam brakuje na majtkomacie, wykonywanych przez kobietę solo? Mam w tym tygodniu trochę luźnego czasu. 😈
kaqwet1
JOI/Edging/rujnowanie orgazmu!
Wyświetl 6 odpowiedzi
słodki7
Ja bym z chęcią zobaczył takie joi tylko, że zamiast zabawy penisem to zabawa analna. Mówisz mi jak mam ruchać swój tyłek 😈
Wyświetl 6 odpowiedzi
Ulufets
Creampie
Wyświetl 9 odpowiedzi
slodkiptys
Jak mowa o fotkach, to pokazywanie swoich stóp i nogi w pończochy lub rajstopach. Uwielbiam, jak kobieta lub dziewczyna pokazuje stopy i nogi w pończochy lub rajstopach. Mega sexy, to jest dla mnie Jak mowa o filmach, to - Masturbacja klasyczna lub analna w pończochy lub rajstopach i pokazywanie w różnych pozycjach np. na pieska / misjonarza itp. - Masturbacja klasyczna. Tym razem dziewczyna lub kobieta ma na sobie pończochy i pokazuje, jak wyglądają jej stopy. Następnie jedną pończochę zdejmuje i wkłada do cipki i zabawia się do orgazmu w różnych pozycjach. Na sam koniec dziewczyna lub kobieta wyjmuje z cipki pończochę i zakłada na nogę.Pokazuje jak wygląda jej pończochy. - Sex w pończochy lub rajstopach różne pozycje. - Footjob w pończochach lub rajstopach i spust na stopy np. w pończochach i pokazanie jak wygląda pończocha po wytrysku - Footjob, ale nałożenie na penisa pończochę i robienie footjob do wytrysku i na sam koniec założenie pończochy na nogi i pokazanie jak wygląda jedna pończocha po wytrysku, a jak druga wygląda bez wytrysku - Striptiz. Dziewczyna lub Kobieta jest ubrana m.in spódniczkę, pończochy lub rajstopy i powoli rozbierasz się do goła, a na sam koniec zostajesz tylko w pończochach. Dziewczyna lub Kobieta pokazuje jak wygląda w pończochach np. wypina się, pokazujesz swoje stopy z bliska albo na pieska itp. - Przymierzanie pończoch lub rajstopach. Dziewczyna lub Kobieta ubiera i prezentuje nogi/ stopki różnych pozycjach np. na pieska, na misjonarza itp. Dziewczyna lub Kobieta będzie przymierzać i prezentacji 4 różne pończochy w różnych kolorach np. cielisty / czerwone /czarne itp. - Sex 1K i 4M np. z młodymi wiek 20 lat w pończochy lub rajstopach i różne pozycje np. na pieska / misjonarza
Wyświetl 12 odpowiedzi
uległy 1985
z uległymi . Mogę się zglosić na aktora do testów -:))
Wyświetl 3 odpowiedzi
-Tati-
podbijam, chetnie wezme sobie do uwagi zeby poszerzyc ofetre :)
Jack2131241
Co do zdjęć to fajnie by było jakby było wypisane ile ich jest zawsze, a nie tylko jak sprzedająca napisze w opisie lub tytule
Wyświetl 6 odpowiedzi
wielki myciarz
Filmów jest sporo które postrzegam jako kupno kota w worku - ładna fotka, piękny opis, a film całkiem inny niż fotka, dziewczyną inaczej ubrana, inny makijaż, opis niby się zgadza, ale często film jest dużo słabszy niż opis i zdjęcie poglądowe. Brakuje filmów gdzie zdjęcie poglądowe jest kadrem z filmu albo go odzwierciedla I nie rozumie jak ktoś tu wrzuca np zabawę która trwa z 35 sekund. Chociaż widziałem że tak coś ktoś kupuje
Wyświetl 9 odpowiedzi
Czarna Pantera
Dołączę do pytanka ale w kwestii ofert wysyłkowych,czego poszukujecie?
Smokeyelle
Podbijam, może więcej panów się wypowie, wszystkie się chętnie dowiemy :)
Marysia01
A jakich zdjęć wam brakuje Panowie?
pies66
Oj tak, coś z uległym zdecydowanie 🥰 Samej dominacji jest sporo, ale na ogół Pani sama dominuje kupującego jej filmy ;p A fajnie jakby były filmy w duecie, gdzie kobieta dominuje nad facetem ;p
Wyświetl 2 odpowiedzi
Kowal33
Zabaw z podduszaniem/gier oddechowych
Wyświetl 2 odpowiedzi