Jakie buty preferujecie Panowie?

_III_III_III_
Witam Zwracam się z pytaniem do Kupujących. Jakie buty są przez Was poszukiwane? Szpilki, baleriny, sportowe? Może konkretny materiał lub kolor również jest ważny? Pytam bo mam masę butów (jestem maniaczką). I jestem ciekawa czym się sugerujecie przy wyborze właśnie takich, a nie innych👠👡👟 Z góry dzięki za odzew. Buziaki Mońka👄
Elektryk.94
Ze sportowych konkretne marki i modele -Nike air max 90 -Nike air max 95 -Nike air force 1 Shadow -Fila disruptor -Adidas superstar A ze szpilek to jak najwyższa platforma i wliczają się też do tego szklanki do pole dance :)
Wyświetl 4 odpowiedzi
Gwiazdor.777
Klapeczki na obcasie, sandałki, szpilki z dziurką żeby można było wsadzić kutasa
Wyświetl 1 odpowiedź
Kornelowski
On Running Cloudswift 3AD - w wersji białej. Ostatnio na siłowni widziałem dziewczyny w takich butach, musiałem sobie wygooglować - do tanich nie należą, ale jak ładnie prezentują się na zgrabnych stopach. ☺️ Ale jeśli miałbym wybrać pod względem fetyszu- białe i zadbane, niekoniecznie z mocnym śladem użytkowania, a po prostu z subtelnie "zużytym" wnętrzem. Najlepiej takie po siłowni czy treningu.
Wyświetl 2 odpowiedzi
KoneserKawioru
Trampeczki ❤️
Wyświetl 1 odpowiedź
Tomi1359
Zdecydowanie balerinki ,zawsze zapach balerinek jest śliczny ,fajne są też tenisówki i adidasy
Wyświetl 8 odpowiedzi
dario816
Preferuje szpilki, lakierki lub sandałki na wysokiej szpilce. Kolory najczęściej czarny i czerwień oraz roz :)
Wyświetl 3 odpowiedzi
suprise
brudne,stare,zniszczone, które można wyczyścić :P
Wyświetl 2 odpowiedzi
kocicadlaPana
Usunę komentarz zaraz, ile masz butów kochana, z ciekawości :d
Wyświetl 2 odpowiedzi