Jakie majtki?

FemmeFeral
Panowie a jakie majtki najchętniej aktualnie kupujecie? Czy są to jak najbardziej naturalne czyli bawełna, czy może poliestrowe, aby też było czuć zapach potu z ciała? Stringi? Koronkowe figi? Bokserki czy brazyliany? I jak z kolorami? Beże i biele czy jakieś inne kolory aktualnie chodzą Wam po głowie? Dajcie znać :)
Fuzzysocks
Bawełniane różowe albo jakieś kolorowe dziewczęce, najbardziej pobudzają zmysły. Figi, stringi ok
Wyświetl 1 odpowiedź
Mr. G
Ja zazwyczaj koronkowe stringi ale pokusił bym się na jakieś lateksowe
Fetyszystaplock
W moim przypadku i latach doswiadczeń stwierdzam że na bawełnianych zostaje najlepszy ślad i zapach nawet już po jednym dniu noszenia.... w porównaniu do innego materiału noszonego 2 dni. Jesli chodzi o kolorystykę to obłędnie w gusta wchodzi kolor czarny i raz na jakiś czas ,,niewinny,, biały .. Czerń dotyczy majtek, skarpet nylonkowych jak i pończoch czy rajstop. Uważam też że na koronkach mniejszy zapach sie utrzymuje aniżeli pełniejszych z większa ilościa materiału. U mnie przoduje bawelna. Całuje wasze dupki i stópki
Wyświetl 6 odpowiedzi
CzarnaInez
Też z przyjemnością się dowiem Panowie bo chce kupić nowe ❤️
AlexSinn
Ja z doświadczenia mogę powiedzieć, że bawełniane stringi/figi schodzą mi najlepiej. Koronkowe Stringi mi już parę miesięcy wiszą i nikt ich nie bierze :/
Wyświetl 6 odpowiedzi