Klienci
K24
Dziewczyny! Ciekawi mnie wasze spojrzenie na klientów. Macie swoich ulubionych? A może takich co was wnerwiają…? Czy macie jakieś „bliższe” relacje z niektórymi z panów? Czy jakiekolwiek emocje wam towarzyszą przy tych wspólnych zabawach, realizacjach itp. Czy traktujecie to stricte służbowo i po prostu każdy jest tylko „cyferkami” ?
Z góry dziękuję za podzielenie się swoimi doświadczeniami, kocham was i życzę dobre dnia! 😁
0
roseinthegarden
Mam kilku ulubionych klientów i bardzo doceniam nawiązywanie bliższych relacji - wtedy realizacja zamówień dla nich jest jeszcze bardziej podniecająca i ma w sobie to coś 🤍 Co do ogółu - zawsze staram się do każdego podchodzić z szacunkiem (o ile ktoś ma go do mnie) i nie traktuje tutaj klientów, jak cyferki. Bardzo często zdarza mi się też rozpieszczać klientów, zwłaszcza jeśli jest między nami fajny vibe 😉
Amarie
Staram sie do każdej piszącej do mnie osoby podchodzić bez obiekcji. Jesteśmy w miejscu, gdzie kink jest podstawą, więc trzeba być przygotowanym, że pojawi się coś z poza naszej bańki- dopóki to nie łamie regulaminu, ani nie jest karalne to nie oceniam.
Mam swoich stałych klientów, którzy byli zadowoleni z zakupów, często po prostu sobie pogadamy o życiu. Wracają np żeby się pochwalić, że udało im się napisać pracę licencjacką, kupić samochód czy przesyłają całuski z wakacji :). Tutaj mimo wszystko budujemy relacje ze sobą, bo pewne rzeczy wymagają zaufania i przełamania barier. Nie miałabym sumienia odczłowieczać drugiej strony. Biznes jest podstawą, ale zdecydowanie obu stronom pracuje się ze sobą łatwiej, gdy mają wspólny język.
Ile książek zostało mi tu poleconych, to głowa mała. Rośnie mi tylko lista do zakupu w notatniku.
Aniabawor
Hej, mam ulubionych, stałych, ale jestem otwarta rownież na nowych. Indywidualne podejście, Lubie ;) Bezinteresownie nagradzam
HotBBW
Ja generalnie uwielbiam mężczyzn, kręcą mnie każde sextingi, z racji, że mam wysokie libido, jestem wtedy autentycznie podniecona i naprawdę kręci mnie oglądanie 🍆 kiedy mam świadomość, że stoi dzięki mnie 🫣🥵🔥Mam kilku cudownych majtkowych męskich przyjaciół , których cenie całym sercem ❤️💋 ale z przyjemnością poznaje każdego , lubię rozmawiać i sprawia mi ogromna przyjemność przebywanie tutaj i poznawanie nowych osób ❤️
Karolinka40stka
Dla mnie to każda znajmość wnosi coś nowego w moje życie, wiele się też tutaj nauczyłam :) Dla mnie to nie "klienci"- bo oni są w sklepie:) dla mnie to nowa znajomość , nowa relacja to człowiek i jego uczuci .
Doświadczona_kotka
Mam ulubionych swoich i stałych, jak z kimś często się pisze to zawsze pojawi się więź, lubię tych którzy wracają bo już nie trzeba ciągle tych rozmów wstępnych prowadzić. Mam tak 5 stałych z którymi rozmawiamy o wszystkim i często dostają zniżki.
Feetamateurgirl
Podstawą mojej pracy tutaj jest budowanie relacji i bez nich nie miałoby to sensu. Oczywiście nie z każdym klientem ją buduję bo nie każdy zasługuje na coś takiego. Mam tutaj Panów z którymi mogę pogadać absolutnie o wszystkim nie tylko o seksie. Traktuję ich bardzo emocjonalnie ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu ), jesteśmy blisko i dla obu stron jest to pewnego rodzaju więź. Są tu Panowie z którymi mam kontakt stałe od półtora roku :)
GothMistress
Najlepsi są ulegli, którzy zostają na dłużej ;)) Mam szczerą satysfakcję z kontrolowania i dominacji na dłuższą metę 😊
Karensix
Jak najbardziej są panowie z którymi mam bardzo fajną relację tutaj;)
Uwielbiam to co robię i mnie daje to sporo satysfakcji,także emocje są.
Alicccja
Mam masę klientow, z którymi mam kontakt poza fetyszami. Mamy wspólne poglądy, zainteresowania itp, taki kontakt kolega - koleżanka 😉
Lady Julia
Jak do tej pory poznałam cztery osoby z którymi zagrało do tego stopnia że bardzo dużo pisaliśmy (bez czatów, po koleżeńsku), wyglupialiśmy się, wymienialiśmy się fotkami etc. Takie moje perły 🩷
Co do reszty osób to jeśli ktoś jest uprzejmy oraz rzeczowy to zawsze może liczyć na mój rewanż i mile traktowanie. Stali klienci są nagradzani gratisami w stylu 10 minut dłuższa sesja, więcej fotek, dłuższy filmik czy coś ekstra do paczki. Wiem że jest to widziane i docenione.
Niemniej jak ktoś jest chamski, przekracza moje granice czy próbuje mnie naciągnąć może jedynie liczyć na bana. Niestety takich osób jest ogrom 🥲
Dzięki za taki odzew😃 czyli bardzo ludzko do tego podchodzicie. Przyznam że zaskakuje mnie to tutaj. Gdy dołączyłem tutaj byłem przekonany o tym że jest tu żelazny system „wybierasz/dogadujesz—>kupujesz—>nara, a dzisiaj nawet jedna z pań właśnie napisała do mnie jako pierwsza pytając o mój dzień. Co było dla mnie pozytywnym szokiem😃 i to zainspirowało mnie do zadania tego pytania.
LaskaXXL
Mam swoich ulubieńców. Potrafią zmiękczyć moje serducho, ale swych uległych wiernych lubię nagradzać. Na dłuższą metę traktowanie wszystkich jako cyfry może się uda raz, ale nie więcej, bo po prostu nikt nie wróci, no chyba że sami proszą o to, by tak ich traktować.
martirani4509
mam kilku ulubionych czasem przymykam oko i dodatkowo przedłużamy chaty czy dostają po prostu "więcej" ode mnie
Niskaiszczupła
Mam kilku ulubionych. Wielu z Was jest całkiem spoko.
Madam
Jak wszędzie, gdzie się ma kontakt z ludźmi- jednych się lubi, drugich mniej, niektórych wcale. Choć mogę powiedzieć, że większość kontaktów jest fajna i w miarę bliska. Te przykre są jednorazowe.
CzarnaInez
W całej swojej "karierze" polubiłam bardzo dwie osoby i od miesięcy klikamy jako przyjaciele tu opowiadając o życiu i problemach🥰 reszta w większości czysto służbowo, bo też nie było na tyle Vibe by coś dalej pisać. Raczej realizacja + chwila wymiany zdań ale wciąż z sympatią. Bardzo mało na szczęście miałam realizacji gdzie ciężko było dotrwać do końca i czekałam na koniec bo np klient był opryskliwy, poruszał zakazane tematy itp.
Zuzia321
Ja uważam że klient to jest człowiek tylko że z fetyszami. Lubię pisać z nimi. Z niektórymi wiadomo jest lepsza rozmowa i przyjemniejsza. Stali klienci często piszą nawet głupie miłego dnia też powoduje to uśmiech na twarzy 😊
Niektórzy też wiadomo są niemili no to jednak odpuszczam bo nie warto. Staram się łączyć przyjemność z pracą ❤️
Milf La Lolita
To zależy od człowieka! Każdy z nas jest inny, więc i czaty np. przebiegają w różnej atmosferze. Oczywiście, że są panowie, z którymi szybciej łapię wspólny język i czuję autentyczną nić porozumienia, co przekłada się na lepsze flow. Z drugiej strony – to wciąż moja praca . Emocje są jej częścią, ale zawsze dbam o to, by były to emocje pozytywne i bezpieczne dla obu stron. Nie traktuję nikogo jak zwykłej cyferki, bo szacunek działa w dwie strony!
DużaPani
Mam kilku klientów których bardzo bardzo lubię i pisze z nimi z ogromną przyjemnością i bardzo się cieszę kiedy do mnie piszą :)