Luźne pytanko.

K24
Dziewczyny, jak macie ochotę, to podzielcie się jakie najbardziej szalone zamówienia przyszło wam realizować. Oczywiście panowie jeżeli chcą się podzielić swoimi wariackimi pomysłami chętnie będę czerpał inspiracje i z waszych doświadczeń 😃
BETA Facet
OD flat withe był to Szot pis z sokiem pomaranczowym
BETA Facet
Dawno temu kupiłem od ketiiiiii żelki w pis i że było zimno to zrobiła się pyszna galaretka. Następnym razem od Pani której już nie ma wśród nas kupiłem naleśniki ale zamiast mleka był pis również dobre
Shiva
Buty i skarpetki po biegu Rossman Run były fajne, ale to takie typowe tu 😊 Z ciekawszych to sprzedawałam worek z odkurzacza, deptane jedzenie, nagrywałam al'a podcasty, audio bicia serca, albo sesja chwalenia za grzeczne wydawanie na mnie kasy xD 🤩
Lady Julia
Dużo żelek nasączonych moimi sikami (tak że wypiły cały piss z pojemnika) i posypane włoskami łonowymi 😈
Wyświetl 1 odpowiedź
be.mine
Robiłam kawkę z wody po moczeniu stóp, bardzo mi się podobał ten pomysl
Słodkie-majteczki
Trochę tego było😀 np. Mix słodyczy przygotowanych specjalnie pod klienta - podeptane, oplute i wsadzone w różne miejsca😂😉
Likap
Pyłek i naskórek ze stóp, woda po myciu stópek. Obrzydliwe pączki, żelki noszone między palcami cały dzień ;)
carolinestars
Może nie aż tak szalone, bo nie wykonywałam bardzo dużo zamówień póki co, ale chyba będzie to woda po myciu stópek - uwielbiam takie rzeczy ☺️
Wyświetl 1 odpowiedź
dirtypusssy
ja bym właśnie mega chciała zrealizować jakiś obrzydliwy posiłek, ale jeszcze nie miałam okazji. a co do "szalonych" już zrealizowanych zamówień to chyba nie miałam takich. na ten moment scat jest dla mnie super szalony, bo dopiero zaczęłam go robić. 😆 i jest też sesja na moim profilu "dziwne rzeczy w stopach" i mega mi się ja robiło haha
Wyświetl 1 odpowiedź
Amarie
Szalone to nie było,ale zajebiste owszem. Miło je wspominam, bo Pan skontaktował się ze mną, abym go ''ustawiła do pionu'' bez używania wulgaryzmów. W dodatku dało się wyczuć, że to osoba oczytana i serio, sama przyjemność:D
Wyświetl 1 odpowiedź
Smokeyelle
Deptane jedzenie, może nie takie szalone jak na tutaj niektóre oferty, ale pierwszy raz tutaj miałam okazję to zrobić i polubiłam :D
Wyświetl 1 odpowiedź
LaskaXXL
Uwielbiam robić obrzydliwe kanapki. Pomysły się nie kończą 🤭
Wyświetl 1 odpowiedź