Majteczki. Pytanie do kupujących

Fux
Zakupiłem majteczki a nie mam pojęcia jak się nimi bawić. Podpowiedzcie koledzy nowicjuszowi w tym temacie
Fux
Tyle majteczek się sprzedaje a taka mała reakcja
Wyświetl 1 odpowiedź
dghfdrffxvbnnkkdzmf
wszystko można z nimi robić, co tylko przyjdzie do głowy. Najlepiej, po napiwku, zacząć od dopytania sprzedającej czy ma jakieś życzenia/pomysły. Można założyć na uszy i stosować jako maseczkę, można zawiesić na fiucie jakby się suszyły na suszarce. Jeśli jest kremik, ja lubię włożyć tą część do ust i po prostu wysysać i czyścić go w ustach.
pies66
Mnie podnieca sam moment dogadywania zamówienia, a więc ustalenie szczegółów ma czacie czego oczekuje itp. Później jest duże oczekiwanie na paczkę, podniecenie w momencie odbioru... A gdy otwieram paczkę...Cieszę się tym, skupiam się na paczce, sposobie spakowania, aż w końcu otwieram i czuję pierwsze uderzenie zapachu ;) Po powrocie do domu dokładnie takie majteczki oglądam, czasem wydają się małe w moich dłoniach, wyobrazam sobie, że właśnie ściągam je z ciała tej wybranej dziewczyny. Zazwyczaj zamawiam u stałych dziewczyn, u których mam filmy/ zdjęcia/ czaty.... Więc oglądam sobie te treści i wtedy wącham takie majtki. Gdy jest sluzik to dotykam go językiem. Czasem owijam majteczki na kutasie. A zazwyczaj kończę tak, że zakładam je sobie na głowie w taki sposób, żebym najmocniejszy zapach cipki/dupki miał przy samym nosie... I spuszczam do zdjęcia Pani, u której kupiłem, albo do filmu... Najlepiej brać majtki z video z noszenia... Wtedy oglądam film, na ktorym dziewczyna bawi się w majteczkach dla mnie.... To mega mnie nie jara, że widzę na filmie majtki, które akurat wącham. I wtedy jest finał....
Wyświetl 3 odpowiedzi
Marysia01
Wiem, że to pytanie do Panów Ale może napisz do kupującej co masz z nimi zrobić, być może da ci jakieś fajne polecenia co cię jeszcze bardziej podnieci, ewentualnie napisz do innej dziewczyny i zapytaj (za małą zapłatą np. 20 zł) Panowie liżą majteczki, wąchają nie, wkładają do buzi, masują nimi kutasa- jest sporo opcji
Wyświetl 1 odpowiedź
Mrs.Allice
Usunęłam poprzedni komentarz, bo dopiero doczytałam, że to pytanie do kupujących nie do dziewczyn ☺️ Sama chętnie posłucham propozycji innych panów jak oni się bawią!