majteczki, upodobania
Amx06
Jakie majtki najbardziej lubicie? Figi, stringi? jaki kolor? ile najlepiej noszone?
0
Ja dla mnie zwykłe bawełniane bokserki (damskie)
Uwielbiam jak opinają się na pupie a z przodu widać jak wrzynają się w cipkę.
Najlepsze białe lub czarne :)
Co do noszenia to max 3 dni ale jak do tego dołączy się orgazm w nich i to że dziewczyna jest uczciwa co do noszenia ich tyle ile ustalone to łączy się w niezapomniane chwile :)
SweetAva
U mnie głównie stringi, nie ma nic wygodniejszego (chyba że brak majtek) ;)
Brie
Ja mam dużo takich zwykłych zwykłych par w szafie i chyba wrzucę :)
___Flat_White___
Apropo noszonych majteczek/ stringów itp. - Co sądzicie o opcji "wytrysk nasienia". Niektórzy chcą majteczki po seksie brudne od spermy, ale czy chcielibyście też możliwość zakupienia majteczek po seksie BEZ spermy na nich? np. spermę połykam ja, haha, ale noszę bieliznę po uprawianiu seksu z mężem.
Czy na przykład taka opcja do noszenia bielizny byłaby dla Was atrakcyjna?:
"🩷"Wytrysk nasienia" Uprawiam z mężem seks bez gumki. Dochodzi we mnie... Dostaniesz więc majteczki z creampie. 2 minuty wideo gratis! (Alternatywnie 3 minutowe wideo walenia w majteczki, wraz z moją słowną instrukcją.)
Chcesz bym uprawiała w nich seks, ale nie zostawiła spermy na majteczkach? Zostaw 39,99 zł napiwku. Będę chodziła w nich po ruchaniu, ale zadbam o to by sperma trafiła w moje usta, a nie Twoje.😄 W cenie napiwku wciąż otrzymasz 2-minutowy filmik z seksu!"