Majtki w środku

Universal
Czy nie brakuje wam w ofercie majtek, zdjęć jak wyglądają w środku? Mam na myśli ślady po cipce, pupie, śluz, mocz.
Shiva
Mam nawet ofertę z fotkami samych środków majtek. Ale generalnie co chwila takie zdjęcia wstawiam ;)
Lilla Feet
A może majtki wkładane do środka? 🤭😅
anian333
W niektórych majtkach mam pokazane przykładowo jak może wyglądać środek.
Lola312
Ja mam, zawsze pokazuje od środka😛
Lilith66613
Ja mam takie
CzarnaInez
Ja mam takie 🥰
Wyświetl 3 odpowiedzi
Diana777
Jeśli kupujący nie chce niespodzianki przy otwieraniu zamówienia, to zawsze jest opcja żebym podesłała zdjęcia środka majtek jeszcze przed wysłaniem paczki 😏
Jsuzi
Zapraszam chętnie się podzielę moimi majteczkami
Wyświetl 1 odpowiedź
Roxane
Mam taki album zdjęć :)
Wyświetl 1 odpowiedź
PuszystaDominika
chyba muszę stworzyć taką galerię :)
Wyświetl 1 odpowiedź
Likap
Zapraszam 😈❤️
Wyświetl 1 odpowiedź
Nemessia
Jak juz kolezanki wspomniała. Nosimy majtki na zamówienie ;)
Wyświetl 1 odpowiedź
Niegrzeczna94
Mam ofertę ze zdjęciami majtek od wewnątrz. Jeśli chodzi o wysyłkę majteczek, to podejrzewam że żadna z nas nie trzyma tygodniami w szafie brudnych majtek, tylko nosi je dopiero po kupnie oferty. Czasem wystawiam majteczki do kupienia już na teraz, wtedy pokazuję jak wyglądają od środka, jeśli nie schodzą do 2 dni to usuwam ofertę i wrzucam do prania.
Wyświetl 5 odpowiedzi
Kocia203
Ja daję oferty że środka , lepiej przyciągają 🤔🙃😆
Wyświetl 1 odpowiedź
Sexisanderka
Pewnie to dlatego, że zazwyczaj nosimy majteczki „na zamówienie”. Takie świeże gotowe najlepiej kupować od razu, szkoda żeby zalegały w ofertach i wietrzały 🙂 ja zazwyczaj na początku tygodnia wrzucam oferty „majteczki na już” które mam już na sobie, by szybko dotarły do klienta i nie spędzały też weekendu w paczkomacie.
Joa
Z reguły jak wystawiam jakieś majteczki zdjęte prosto dupki to dodaję zdjęcie ze środka
AlexSinn
Jak wystawiam już noszoną bieliznę to zawsze dodaje, możesz przejrzeć zakładkę „sprzedane”
Wyświetl 2 odpowiedzi
Żmija
Nie mam stricte zdjęć majteczek, ale mam ofertę gdzie widać ile jest śluzu ;) Czy to na majteczka, czy na palcach, czy bezpośrednio u źródła 😉 Jeśli będziesz zainteresowany, zapraszam ;)
Wyświetl 1 odpowiedź
be.mine
U mnie jest dostępna taka oferta już dość długo 🤗
Wyświetl 1 odpowiedź
SweetAva
Odezwij się to cos Ci pokażę ;)
Leśna Luna
Myślę, że wynika to z tego, że zwykle sprzedające zakładają majtki dopiero, gdy ktoś je kupi :) Ja czasami wstawiam takie już noszone, ale nie za często. Fotki majtek ze śladami noszenia znajdziesz u mnie w sekcji "sprzedane" :)
Wyświetl 2 odpowiedzi
Myszka30
Ja mam taki pakiet zdjęć..
Wyświetl 1 odpowiedź