Majtki w środku
Universal
Czy nie brakuje wam w ofercie majtek, zdjęć jak wyglądają w środku? Mam na myśli ślady po cipce, pupie, śluz, mocz.
0
Shiva
Mam nawet ofertę z fotkami samych środków majtek. Ale generalnie co chwila takie zdjęcia wstawiam ;)
anian333
W niektórych majtkach mam pokazane przykładowo jak może wyglądać środek.
Diana777
Jeśli kupujący nie chce niespodzianki przy otwieraniu zamówienia, to zawsze jest opcja żebym podesłała zdjęcia środka majtek jeszcze przed wysłaniem paczki 😏
Niegrzeczna94
Mam ofertę ze zdjęciami majtek od wewnątrz.
Jeśli chodzi o wysyłkę majteczek, to podejrzewam że żadna z nas nie trzyma tygodniami w szafie brudnych majtek, tylko nosi je dopiero po kupnie oferty.
Czasem wystawiam majteczki do kupienia już na teraz, wtedy pokazuję jak wyglądają od środka, jeśli nie schodzą do 2 dni to usuwam ofertę i wrzucam do prania.
Sexisanderka
Pewnie to dlatego, że zazwyczaj nosimy majteczki „na zamówienie”. Takie świeże gotowe najlepiej kupować od razu, szkoda żeby zalegały w ofertach i wietrzały 🙂 ja zazwyczaj na początku tygodnia wrzucam oferty „majteczki na już” które mam już na sobie, by szybko dotarły do klienta i nie spędzały też weekendu w paczkomacie.
Joa
Z reguły jak wystawiam jakieś majteczki zdjęte prosto dupki to dodaję zdjęcie ze środka
AlexSinn
Jak wystawiam już noszoną bieliznę to zawsze dodaje, możesz przejrzeć zakładkę „sprzedane”
Żmija
Nie mam stricte zdjęć majteczek, ale mam ofertę gdzie widać ile jest śluzu ;)
Czy to na majteczka, czy na palcach, czy bezpośrednio u źródła 😉
Jeśli będziesz zainteresowany, zapraszam ;)
Leśna Luna
Myślę, że wynika to z tego, że zwykle sprzedające zakładają majtki dopiero, gdy ktoś je kupi :) Ja czasami wstawiam takie już noszone, ale nie za często. Fotki majtek ze śladami noszenia znajdziesz u mnie w sekcji "sprzedane" :)