Mega brudne i śmierdzące skapretki
Jack2131241
Witam Panie, chętnie kupię chodzone przez cały weekend(cała sobota i niedziela i spanie w nich w niedzielę)mega przepocone skarpetki, najlepiej z jakiś długich spacerów/pracy lub imprezy. Łącznie ze zdjęciami codziennymi z noszenia(5rano 5 w ciągu dnia i 5 na koniec dnia)i filmikiem gdzie każe mi je Pani wąchać i prać w ustach bo tylko na to zasługuje. I prosiłbym o wysyłkę w poniedziałek rano
0
FemmeFeral
Dziś i jutro idę na miasto + długo spacer z psem, mogę ubrać dla Ciebie skarpetki :)
LaskaXXL
Zapraszam, wybierz sobie jakieś ładne, chyba że już mam liczyć te, które mam na sobie dzisiaj, chętnie je wynoszę jeszcze w sobotę i ndz. Szykuje mi się sprzątanie całego domu, wieczorna impreza, a w ndz aktywnie na dworze.
Marley34
Zapraszam. Leśne spacery z psami są mocno wciągające więc skarpetki będą mocno zużyte 😉
rozowazuzia
Zapraszam, w sobotę cały dzień uczelnia potem imprezka, niedziela też cały dzień na nogach😛
PuszystaDominika
aktualnie mam na sobie 3 dniowe i 3 noce i będę je nosić jeszcze przez weekend także zapraszam ;) aktualnie mam na sobie takie:
https://www.majtkomat.pl/oferty/czarne-skarpetki-hello-kitty-614099