Mokre czy suche
jarkop
Hej.
Hitem tutaj są mokre majtki przesyłane w woreczku strunowym. Często zanim dojdą do akcji wkraczają bakterie beztlenowe dla których jest to raj. W efekcie zmieniają zapach na niezbyt przyjemny, który dopiero po wysuszeniu staje się przyjemniejszy. Ale i tak zmieniony przez beztlenowe. Zastanawiam się czy nie prosić dziewczyny o wysuszenie majteczek i dopiero zapakowanie. Co o tym sądzicie? Czy też ktoś ma podobne spostrzeżenia?
0
LucyBlackxxx
Zależy czego oczekujesz. Po niecałej dobie podczas przesyłki też tak szybko nie wytworzą się bakterie bez dostępu tlenu. Ale to zależy czego chcesz i wszystko da się dogadać 🥰
Słodkadziewczyna21
Przygotuje takie jakie sobie życzysz. Tylko prosiłabym o zaznaczenie tego w uwagach przy zamówieniu lub poinformowaniu na czacie
SEXICZARNULA18
Ja też wysyłałam suche, wiem jak dokładnie je przygotować żeby było dużo wyschniętego pysznego śluzu
sweet_and_spicy
Dlatego podstawą tutaj jest komunikacja-wole zapytać przed wysyłką jak widzi to druga strona :)
Mrs.Allice
Wedle życzenia ;) Po prostu wystarczy się dogadać w tym temacie. Niektórzy natomiast kochają mokre i takie właśnie chcą otrzymać.
Marysia01
Mam podobne spostrzeżenia, chętnie ci wysuszę majteczki
broken_sluts
Jeśli masz taką potrzebę to ja nie widze problemu aby dosuszyć i dopiero pokować- wedle życzenia byle by po informować wcześniej bądź napisać w uwagach ;)