Najbardziej znane sceny erotyczne

temptingFoxy
Drodzy Panowie, Piękne Panie, przyszłam z zapytaniem jakie sceny erotyczne z znanych filmów, seriali i książek wam najbardziej wbiły się w pamięć? Mogą być to urywki z filmów, zdania przez które motylki w brzuchu wzbiły się do lotu. Czy macie jakąś polecajkę ? Ja właśnie skończyłam ,, historię O”, na półce leży jeszcze ,, Wenus w futrze” i ,, Lolita”
Żmija
Ooo! Jeszcze scena pod drzewem w "Antychryście" z Willem'em Dafoe! 💜
Wyświetl 1 odpowiedź
LucyBlackxxx
Wenus w futrze fajna książka, łatwo u szybko się czyta, plus można się dowiedzieć od kuchni jak wygląda życie striptizerek:)
Żmija
Ostatnio właśnie oglądałam "Story of O", i "Owoce namiętności". Dzisiaj wlatuje "Story of O: Chapter 2", a jutro jak się uda "The Story of O: Untold Pleasures". Uwielbiam wracać do filmów "Oczy szeroko zamknięte", "Dzicy chłopcy", "Służąca". To tak na szybko, o których pamiętam. Jeśli jeszcze coś sobie przypomnę, wrócę do tego wątku. O scenach nie chcę opowiadać, liczę że same tytuły zachęcą do obejrzenia pozycji 🔥
Wyświetl 3 odpowiedzi
PanSilesia
Z filmów to np. Ostatnie tango w Paryżu (1972) Nędzne psy (1971) Gilda (1946)- Rita Hayworth ściąga rękawiczki. W czasach powstania niezwykłe kontrowersje :P I Bóg stworzył kobietę (1956) Obecność Brigitte Bardot w filmie to dobre erotyczne fluidy Piękność dnia (1967) - piękna Catherine Deneuve i ogólnie temat filmu Kwiat tysiąca i jednej nocy (1974) Bicz i ciało(1963) - w klimacie horror BDSM Włoskie gotyckie horrory z tą panią - Barbara Steele Gotyckie horrory z tej wytwórni - Hammer Film Productions (zwłaszcza dekada lat 70) I wiele innych.... Celowo nie podaję scen. Nie chcę zwalić komuś oglądania. Zachęcam natomiast do wyświetlenia tych klasyków na ekranie. Wszystkie swojego czasu zrobiły sporo moralnego zamieszania . No i na stałe zapisały się w historii kina.
Wyświetl 6 odpowiedzi