Najlepsza sperma na portalu

LoveCumSockss
Pytanie w szczególności do Panów. Od kogo można kupić najlepszą spermę? Zarazem by gumka była obficie wypełniona
MissElissaBat
U mnie czasem jest okazja zgarnąć gumki po gangbang...
Wyświetl 1 odpowiedź
shave
W sumie napisze jeszcze raz, bo widzę, że już poprzedni post usunięty ;) uważajcie na sperme OD ANIABAWOR - wysyłka fake cum w gumce
Wyświetl 10 odpowiedzi
kizia mizia zuzia;3
zapraszam do siebie, panowie wracali <3 ale niestety jesli szukacie nagosci to akurat nie u mnie i mojego partnera
Mr. G
Ja za to chętnie bym zjadł pączka do którego dziewczyna spuści spermę z zalanej cipeczki albo po lodziku
Wyświetl 5 odpowiedzi
Bee78
Mmmm od nas 😊
Czarnulxia11
Zapraszam
WielbicielAnalu
Podepnę się pod temat. Próbowaliście spermy która wypłynęła z czyjejś słodkiej dupy?
Wyświetl 9 odpowiedzi
EmilkaFullSer
Jeśli masz chęć, spróbuj u nas 🤭 Nie pożałujesz 💋
Kolojanccc
W końcu się zdecydowałem i chce sprobować. Padło na Feetamateurgirl..🥰Pan ma fajny sprzęt i dobrze tryska🥰
Wyświetl 5 odpowiedzi
Kolojanccc
Przyznam się szczerze, że też jeszcze nie próbowałem. Kupiłem tutaj kilka np. u Pani CzarnaInez bo podobał mi Fiucior jej partnera. Też byłem u Pani Kruszynki69 ale tylko wąchałem🤭 Zapach jest mega🥹🙂
Wyświetl 5 odpowiedzi
Lubiemajteczkii
O co chodzi z tym kupowaniem spermy bo nie czaje? To kupują faceci bi albo homo? Mnie sama myśl odpycha. Nawet kobiety nie chcą połykać jak przychodzi co do czego, a tu proszę wychodzi że mamy pełno połykaczy xD
Wyświetl 12 odpowiedzi
KlainCC
Bym zapomniał Marysia01. Młody kutas też ładny. Spust obfity nie ma gorzkiej raczej słona💦💦💦
Wyświetl 2 odpowiedzi
Lilla Feet
To ja tylko dopowiem, że wielu panów, którzy kupują gumeczki - często od razu usuwa konta 😅 i no, troszkę szkoda...
Wyświetl 15 odpowiedzi
AdamC
No ja powiem tak, moja pierwsza gumka to Pani Kruszynka 69😅 Nigdy nie zapomnę bo miałem stresa ale to był mój pierwszy spust który miałem w buzi🥰 Mąż Pani Kruszynki ma słona i bardzo intensywna spermę🥹 więc polecam. Próbowałem i polecam od partnera Pani LucyBlackxxx, duży wytrysk gęsty. Była inna trochę ale podniecająca bardzo😅. Pani Roxane, ładnie pachnie nasienie lekko słone, bardziej wodniste ale fajnie pachnie 🥹 Bardzo lubię od partnera Pani CzarnaInez❤️ ładny Kutas, bardzo duży spust, podniecający i intensywny zapach💦💦💦 Łyknąłem też kilka razy u Pani Fajna_Czarnulka❤️ słonawa i duży wytrysk💦💦 Kolejność jest raczej chronologiczna. Także to nie jest ocena..
Wyświetl 3 odpowiedzi
KlainCC
DaddyQueen - młody 20 letni kutas, tryska fajną lekko słoną spermą. Duże spusty😃 BaddMommy - nieco starszy przed 30 tką wielki Kutas. Potrafi zalać gumę. Mocny intensywny zapach i smak😃 LucyBlackxxx - Pan może po 30tce. Naprawdę wielkie spusty, gęste jest to jak jogurt, mocno pachną troszkę słone. Nie jest gorzka, bardzo lubię😃 Kruszynka 69 - Pan po 30-tka słony fajny spust bywa tego całkiem dużo 😃 Aghatagg - Pan po 30-tka mocny męski zapach i smak, lekko słony 😃 DirtyFeetQueen - nie widziałem sprzętu Pana ale całkiem spory wytrysk, lekko słona i super pachnie 😃 Feetamateurgirl - Pan koło 40 ale potrafi się spuścić, nie jest gorzki, troszkę słony bardzo podniecający smak i zapach😃 Fajna_Czarnulka - Pan po 30 tce potrafi mieć tego sporo, mocny intensywny zapach, lekko słona ale przyjemna bardzo😃 Proszę nie kierować się kolejnością bo nie ma ona żadnego znaczenia. Wydaje mi się że wymieniłem Panie których Faceci mają najlepszą spermę pod względem, smaku, zapachu, wyglądu....
Wyświetl 5 odpowiedzi
Śmietnik na Nylony
Lukrowa Księżniczka - mega wielkie spusty, smak też dobry, delikatny Słodka Anna - też fajne gumki, zajebiste filmy ma z seksu i z pakowania. Figlarna Nadia - nie próbowałem ale mam zamiar, jej facet też tryska niesamowitą ilością spermy Dużo jest tego, szukaj aż znajdziesz swoje ulubione źródełko 😆
SissySpermLover
Według mnie - ta od Lilla Feet 🔥
Pervermax
Każda sperma jest spoko. Jeden woli taka drugi inną. Byle jej tylko nie brakowało
LadyLyra
LadyLyra sprzedaje najlepsze
Wyświetl 3 odpowiedzi
Kepniak
ja natomiast polecam spusty od jebacza Facesitting Queen XL
Wyświetl 1 odpowiedź
MadamJudi
Leśna luna też jest polecana
Wyświetl 1 odpowiedź
kocicadlaPana
Lucy jest często podawana przez panów, inez też
Wyświetl 3 odpowiedzi