Najlepsza sperma na portalu
LoveCumSockss
Pytanie w szczególności do Panów. Od kogo można kupić najlepszą spermę? Zarazem by gumka była obficie wypełniona
5
kizia mizia zuzia;3
zapraszam do siebie, panowie wracali <3 ale niestety jesli szukacie nagosci to akurat nie u mnie i mojego partnera
Lilla Feet
To ja tylko dopowiem, że wielu panów, którzy kupują gumeczki - często od razu usuwa konta 😅 i no, troszkę szkoda...
No ja powiem tak, moja pierwsza gumka to Pani Kruszynka 69😅 Nigdy nie zapomnę bo miałem stresa ale to był mój pierwszy spust który miałem w buzi🥰 Mąż Pani Kruszynki ma słona i bardzo intensywna spermę🥹 więc polecam.
Próbowałem i polecam od partnera Pani LucyBlackxxx, duży wytrysk gęsty. Była inna trochę ale podniecająca bardzo😅.
Pani Roxane, ładnie pachnie nasienie lekko słone, bardziej wodniste ale fajnie pachnie 🥹
Bardzo lubię od partnera Pani CzarnaInez❤️ ładny Kutas, bardzo duży spust, podniecający i intensywny zapach💦💦💦
Łyknąłem też kilka razy u Pani Fajna_Czarnulka❤️ słonawa i duży wytrysk💦💦
Kolejność jest raczej chronologiczna. Także to nie jest ocena..
DaddyQueen - młody 20 letni kutas, tryska fajną lekko słoną spermą. Duże spusty😃
BaddMommy - nieco starszy przed 30 tką wielki Kutas. Potrafi zalać gumę. Mocny intensywny zapach i smak😃
LucyBlackxxx - Pan może po 30tce. Naprawdę wielkie spusty, gęste jest to jak jogurt, mocno pachną troszkę słone. Nie jest gorzka, bardzo lubię😃
Kruszynka 69 - Pan po 30-tka słony fajny spust bywa tego całkiem dużo 😃
Aghatagg - Pan po 30-tka mocny męski zapach i smak, lekko słony 😃
DirtyFeetQueen - nie widziałem sprzętu Pana ale całkiem spory wytrysk, lekko słona i super pachnie 😃
Feetamateurgirl - Pan koło 40 ale potrafi się spuścić, nie jest gorzki, troszkę słony bardzo podniecający smak i zapach😃
Fajna_Czarnulka - Pan po 30 tce potrafi mieć tego sporo, mocny intensywny zapach, lekko słona ale przyjemna bardzo😃
Proszę nie kierować się kolejnością bo nie ma ona żadnego znaczenia. Wydaje mi się że wymieniłem Panie których Faceci mają najlepszą spermę pod względem, smaku, zapachu, wyglądu....
Lukrowa Księżniczka - mega wielkie spusty, smak też dobry, delikatny
Słodka Anna - też fajne gumki, zajebiste filmy ma z seksu i z pakowania.
Figlarna Nadia - nie próbowałem ale mam zamiar, jej facet też tryska niesamowitą ilością spermy
Dużo jest tego, szukaj aż znajdziesz swoje ulubione źródełko 😆