Najmocniejszy zapach stóp

Spitonme
Hej, szukam dziewczyny z najbardziej wyraźnym i silnym zapachem stóp. Moja poprzednia "dostawczyni" szczególnych wrażeń już niestety usunęła konto na tym portalu. Szukanie po omacku przynosi różne rezultaty, czasami dostawałem kilkudniowe skarpetki bez żadnego zapachu, czasem buty, które pachną jedynie gumą, jestem świadomy, że zapach ciała to kwestia indywidualna i nie były to próby oszustwa, jednak często transakcje kończyły się moim rozczarowaniem. Interesuje mnie naprawdę silny zapach, będę wdzięczny za propozycje ;)
Spełnienie marzeń
Zapraszam
oleczka5
Możesz napisać do mnie a coś z takich rzeczy się znajdzie. Doznań też nie będzie Ci brakować😽
Enka25
Zapraszam 💙
Mangus007
Moim zdaniem ciężko będzie z butami, czy skarpetkami, które zanim do Ciebie dotrą, to przecież mija kilka dni od noszenia, więc to już nigdy nie będzie to. Musisz szukać Pań, które mają do sprzedania buty/skarpety noszone w pracy, ale też nie w każdej pracy. Jeśli chcesz silnych doznań, które nawet dla niektórych fetyszystów są już poza skalę tolerancji, to celuj w Panie, które robią w gastro. One czasami potrafią tyrać w jednych butach po kilkanaście godzin dziennie. Panie z obsługi najczęściej noszą czarne sportowe lub baleriny i takie buty po tego rodzaju pracy, potrafią bardzo długo trzymać zapach.
Wyświetl 2 odpowiedzi
jksaz
Polecam GoddessKlarissa - kupuję od niej skarpetki i zawsze jestem zadowolony
Spełnienie marzeń
Zapraszam do mnie 😋
Królowa Uległych
Zapraszam do mnie
Chocolate_6969
Zapraszam do mnie będziesz zadowolony 😊
Pachnaca Zosia
Nie zawiedziesz się ;)
natijax
zapraszam, ja mam naprawde mocny i charakterystyczny zapach
Keiiiti
Polecam spróbować zakupu moich nylonowych skarpetek. Panowie wielokrotnie pisali że na prawdę jest to intensywny zapach więc wydaje mi się że i ty się nie zawiedziesz 🥰
Ofelia.Rozalia
Odezwij się do nas. Jesteśmy kelnerkami także nasze stópki po całym dniu pracy mają naprawdę mocny zapach 😈
anian333
Moje skarpetki czy rajstopy po kilkunastu godzinach pracy mają nie tylko zajebisty zapach, ale i wyglądem odpychają. W szatni wolę przebierać się sama, bez współpracowników, żeby nie zabić ich odorem smrodu. Chcesz spróbować? Uważaj! Ten zapach przyłożony do nosa, usypia jak chloroform :-) Do zobaczenia w wiadomościach prywatnych.
Słodkadziewczyna21
Zapraszam do mnie moje stópki intensywnie pachną
Skiety
Znam to uczucie bro. Niestety ale tutaj ciężko o dobrą dziewczynę, która nie kantuje. Zawsze pozostaje możliwość reklamacji.
Aleksandra02
Hej, odezwij się do mnie :)
BogniRozkoszy
Hej! Powiem tak..bywają dni kiedy dużo się ruszam jestem w stanie dać naprawdę intesywny zapach. Tak więc jeśli nie pszeszkadza Ci rzadkie dostawey lub wysłane przez mnie przesyłek raz na jakiś czas to zapraszam.
Julija
Cześć, Odezwij się do mnie! Każde zamówienie przygotowuje indywidualnie pod klienta, uzgadniamy ilość dni oraz rodzaj skarpetek, dodatkowo zawsze wpada parę fotek z noszenia 😁🔥
Wyświetl 1 odpowiedź