nie wiem co bym chciał
nie wiem co
hej piszę do was drogie Panie z taką sprawą. Mianowicie miałem już kiedyś tu konto. Postanowiłem wrócić, ale mam wrażenie że wyczerpały mi się już pomysły co bym mógł chcieć tu zakupić z obszaru fetyszy jakie mam. Na tamtym koncie kupowałem już filmiki, przedmioty itp. Zatem zwracam się do Was sprzedających z taką prośbą napiszę tu moje upodobania oraz to co już kupowałem a wy jeśli macie jakieś pomysły lub oferty nie wymienione niżej to dajcie znać. Z chęcią poznam waszą kreatywność, a przy okazji sam może odkryję coś ciekawego. A teraz krótko:
Co mnie interesuje
-fetysz stóp/skarpetek/damskich ubrań
-poniżanie wyśmiewanie itp
-rozkazy z jakimiś przedmiotami zakupionymi np na tym portalu typu skarpetki/buty itp
-dłuższe współprace na kupowanie skarpetek czatów służba u bogoni jako wierny piesek
Co już kupowałem/znam
-filmiki wszelkiego rodzaju
-czaty dominujące itp
-zakupy przedmiotów typu buty skarpetki itp
-zdjęcia
-głosówki wszelkiego rodzaju
Dodam tylko że jestem w 100% hetero więc nie interesują mnie zalane skarpetki itp , a także oferty typu jedzenie przeżute/ noszone w butach, scat piss itp. Rajstop też raczej nie preferuję
Czekam na waszą kreatywność :)
0
e(ro)tyczna
A ja proponuję Ci cukier z moich stópek, którym będziesz słodził sobie herbatę, kawę, czy co tam pijasz ;)
https://www.majtkomat.pl/oferty/cukier-z-moich-stop-603994
BlankaFeetGoddess
Zapraszam do mnie - gwarantuje boskie stopy a reszte mam nadzieje odkryjemy 😎
Doświadczona_kotka
Możemy pogadać, chętnie Ci doradzę, może coś u mnie Ci się spodoba 😁
Smokeyelle
Możesz zajrzeć do mnie może jakaś oferta wpadnie Ci w oko
Niskaiszczupła
Zapraszam do siebie. Pakiet zdjęć skarpetki 5palczaste
DirtyFeetQueen
Jesli lubisz oddac swoje orgazmy w moje ręce to zapraszam- prowadze kalendarz przyjemnosci, nie jest to typoey "grafik walenia', jest to losowanie, ilosci orgazmow, bodzca, sposobu masturbacji, uzytej zabawki jesli masz, jak i czas zabawy, a czasem tez losuja się samr 'zabawy' bez orgazmu, wiec to miesiac pelen napiecia i ekscytacji, czy dzisiejszy dzien pozwoli Ci dojsc... prowadze tak od paru miesiecy swojego prywatnego uleglego jak teraz jednego pana stąd, sprawdza sie to super, wszystko dokumentowane filmikami- na ktorych losuje wszystko i mowię ci Co masz zrobic i jak, wiec zrywajac karteczke z danego dnia dowiadujesz się, co cię czeka ^^
Jesli lubisz majteczki to moze stringi w soczkach wyjete z cipki?
RozchylonaDziurka
Zapraszam, sądzę że miałabym coś czego jeszcze mogłeś nie widzieć i tego zapragniesz 🔥
nsfwflora
hej, wszystko co napisales znajdziesz u mnie. moge np wyslac ci paczke skarpetek, jakichs ubran ktore wybierzesz. moge ci po tym napisac co masz z tym zrobic, nagrac filmik o tym lub glosowke ponizajaca. cos w tym stylu:) napisz jak jestes zainteresowany