Niestandardowa głosówka 5-10 minut

te3sst
Hej, chciałbym kupić głosówkę, ze specyficznym scenariuszem trochę a la przedstawienie się/opisanie się na podstawie własnego bio i zdjęć z profilu(może być wymyślone/zmienione)+pełna naturalność, miłe słówka, kuszenie, podryw, flirt itp. w dużym skrócie ;D Pozdrawiam :)
EmilkaFullSer
Zapraszam serdecznie
Aniabawor
Chętnie wykonam! Fajny pomysł
ChubbyMeowka
Kooocham nagrywać głosówki, super się w nich odnajduje, mam słodki uroczy głosik uwu <33 plus jestem mega słodka iinteresują mnie relacje gfe <3
Leśna Luna
Głosówki to coś, co uwielbiam i jestem w tym serio dobra ;) Napisz do mnie ;* Dogadamy szczegóły ;)
AniaSquirt
Zapraszam. Jestem świetna w głosówkach, filmikach, we wszelkich realizacjach według zadanego scenariusza.
LadyLyra
Zapraszam możemy obgadać szczegóły 😌
MissElissaBat
Zapraszam, super pomysł
DaddyQueen
Zapraszam
Bee78
Jeśli bez twarzy to chętnie 😊
Wyświetl 1 odpowiedź
Goddess<3
Chętna
Sylvvia Canddy
Zapraszam 🩷
Lady Julia
Jestem zainteresowana!
Domniemam
Lubię takie życzenia! Ostatni glosowkowy klient byl bardzo zadowolony z mojego głosu i stylu opowieści więc myślę, że się dogadamy 😊 za ok 10 min 45 zł! Zapraszam do wiadomosci prywatnych jak zainteresuję ;)
Mrs.Allice
Jeśli jeszcze się zastanawiasz to ja również się zgłaszam 🤗 Tu znajdziesz więcej szczegółów na temat ceny, długości czy czasu realizacji nagrania: https://www.majtkomat.pl/oferty/audio-na-zyczenie-10-minut-glosowka-na-zamowienie-uslyszysz-co-tylko-zapragniesz-261400
Fikuśne
Oooo chętna! 😋 zapraszam
Madzia_
Zapraszam! 😊
DirtyFeetQueen
Chetnie nagram, odezwij sie 😇
temptingFoxy
Hejka, jestem chętna 🦊