Oceny

Niunia04
Wy też tak macie że klienci którym się podobało nie wystawiają ocen ale ci którym się nie podobało już będą wystawiać? XD w przeciągu ostatnich 3tyg sprzedałam z 40-50 ofert z czego dostałam 3 opinie i to oczywiście średnie XD
Feetamateurgirl
99% klientów zawsze dwutorowo proszę o ocenę. Przez ogłoszenia i priv. Rzadko się zdarza by jej nie dali. Do tej pory chyba z tego co kojarzę nie dało 2. Obaj usunęli konta po ofercie
jksaz
Ja się staram zawsze ocenić, wiem, że to pomaga sprzedającym
Wyświetl 3 odpowiedzi
natijax
Najczęściej piszą na czacie, że bardzo im się podobało, że świetny zapach, ale opinii nie wystawiają :)
Wyświetl 1 odpowiedź
SaraTheBunny
Ja nigdy nie zmuszam do wystawienia oceny, bo nie ukrywajmy, nie jest to obowiązkowe. Klienci i tak się znajdą, jeśli spodoba im się profil. Aczkolwiek pozytywną ocenkę zawsze miło dostać, więc jak już jakąś mam to zwykle oferuje jakiś przyjemny gratis ^^
Enka25
Nie zależy mi na ocenach , pisałam już to kiedyś
Mrs.Allice
A szczerze to mam opinię w nosie. Nigdy nie proszę, a w końcu się i tak nazbierają, bo zawsze ktoś chętny sam z siebie się znajdzie. Lubię czytać te miłe komentarze, to mega budujące - to fakt, ale nie zależy mi na nich jakoś bardzo, ja po prostu wiem, że jestem świetna haha 😈
CzarnaInez
Ja nie wiem czy bardziej dobija mnie to że nie wystawiają ocen, czy to że masę osób pisze że jestem zajebista co chwilę ale nigdy nic nie kupuje..
BadMommy
Ja zawsze proszę o wystawienie opinii ale chłopakom mało kiedy się chce…