Odchodzenie sprzedających
malinowylil
Zauważyłem że w ostatnim czasie sporo dziewczyn sprzedających odeszło, planuje odejść lub zawiesić sprzedaż tutaj na platformie. Bo “już nie chcą”, “potrzebują przerwy”, itp. Szkoda bo wybór się pomniejsza. Dlaczego tak się dzieje? Wiem że to może być indywidualna sprawa, ale może są jakieś aspekty sprzedawania tutaj, o których my kupujący nie wiemy?
1
Kiedyś było więcej dziewczyn, jak majtkomat nie kazał wysyłać zdjęć czy filmów dowodów. Myślę że spora część dziewczyn z tego powodu się tu nie rejestruje. Nigdy by mnie tu nie było gdyby kazali mi wysłać swoje dowód. Większy bałagan ale większą różnorodność. Myślę że aż tak dużo tych dziewczyn tu niestety nie przybywa. A od ciągle tych samych brać to nudne. Ja wolę od nowej zaryzykować i coś kupić niż po raz któryś od tej samej.
Feetamateurgirl
Przecież tak samo jak dziewczyny zamykają konta, to tak samo pojawiają się nowe :) Może się mylę , ale wg mnie więcej Pań przybywa niż ubywa. Nadal jest duży wybór osób u których możesz coś kupić. To że ktoś jest nowy nie znaczy, że nie podoła zadaniu, a jeśli się tego boisz to nadal jest masa sprzedających z dużym doświadczeniem.
Shiva
Każda praca może się zbudzić, w każdej pracy ludzie męczą. Tak samo ci cali, okropni faceci jak i baby przychodzące do salonu na paznokcie xD
Ja lubię tu pracować i dosłownie, minusów jest tak mało i są tak małe, że trudno jest wymienić.
Ale to jest też trochę tak, że tutaj odbywa się również praca kreatywna. Niektórym to na pewno zabiera dużo energii.
A co do tego czy wybór się pomniejsza? Codziennie dochodzi masa nowych dziewczyn.
Mrs.Allice
Wiesz co ile osób tyle powodów. Wypalenie na pewno jest jednym z nich, ale tak naprawdę to może być wszystko:
-poznanie nowego partnera
-zamieszkanie z kimś, gdzie ze względu na mniejszą prywatność nie będzie w stanie się wykonywać żadnych treści poza pisanymi
-przekroczenie progu zarobkowego
-znudzenie
-zatrudnienie w nowym miejscu
-potrzeba zwiększonej prywatności
-ciąża
-urlop
I tak można wymieniać i wymieniać. Każda jakiś powód ma, ale nie ma co generalizować skąd to się bierze. Odkąd tu jestem to przewinęło się tyle twarzy, że głowa mała, a większości nawet topowych sprzedających dla 2023 toku nie ma już od +2 lat. Także tak to wygląda - dziewczyny przychodzą i odchodzą. Nie ma tu schematu, nie ma twardego powodu.
HotBBW
Dziewczyny przypominam, że to nie jest poradnia psychologiczna... A typowo portal klient - sprzedający...
Jednak większość klientów, to naprawdę w porządku mężczyźni ❤️
Nie Kopcie dołków pod sobą....
HotBBW
Dla mnie dziwne jest pisanie " ciężko psychicznie" ,ciężko ,to może mieć personel medyczny, pracujący na onkologii dz... czy na OIOMie... Czy budowlaniec, pracujący na +40 stopniach, w samo południe....
Każdy tutaj wybiera swoje treści... Nie jest narzucone, żeby pokazywać to czy tamto... Albo się ma predyspozycje do pracy w danej branży, albo nie. Jeśli ktoś ma problem, to po prostu po czasie stąd odchodzi🙂
Są też osoby, które nie mogą pogodzić się z tym, że nie są już na szczycie, zwłaszcza osoby wymagającej atekcji. Ja to widzę w ten sposób 🙂
Onixa
Zgodzę się z dziewczynami niżej. Mimo, że robię sam stópkowy kontent, to siada to psychicznie. Sama miałam teraz tydzień urlopu, żeby odpocząć, zresetować psychikę, bo nie jest to prosty biznes.
Czarna Pantera
To wszystko obciąża psychicznie.Niektórzy klienci są super a niektórzy naprawdę tak niekorzystnie wpływają na naszą psychikę że nie każdy jest w stanie to znieść.Ogólnie…to co jest widoczne na pierwszy rzut oka to jest wierzchołek góry lodowej całej tej branży.
Niskaiszczupła
Ja tu jestem przez sytuację życiową. Jestem sama, jestem częściowo niepełnosprawna ruchowo. To jest chyba jedyny sposób w jaki mogę dorobić. Trudne, szczere, ale prawdziwe
Madam
Jedne odchodzą, drugie przychodzą. Z punktu widzenia facetów to chyba dobrze, macie urozmaicenie. Powodów jest wiele, ale generalnie nie jest to praca marzeń (mimo zarobków).
CzarnaInez
Jest to dość ciężka psychicznie forma dla wielu, czują czasem wypalenie i brak satysfakcji, pomysłów.
Druga sprawa to zdecydowanie rok czy dwa lata temu było więcej kupujących i większe zarobki. Te, które musiały założyć działalność teraz już po prostu rezygnują bo muszą dokładać albo to się po prostu nie opłaca już.